Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OGLASIO SE I OBJASNIO

Mirko Filipović odgovorio svima koji tvrde da je njegov video ponižavajući

Mirko Filipović
Marko Prpic/PIXSEL
12.03.2022.
u 07:00

"To smo snimili iz zafrkancije, ali ja želim kroz tu zafrkanciju poslati poruku da je disciplina i posvećenost treningu i cilju sve u životu. Ja s 47 godina i deset operacija treniram svaki dan, jednako kao i za vrijeme karijere."

Mirko Filipović je nedavno na društvenim mrežama objavio video s treninga i mini natjecanja u snazi.

Naime, u vježbi ramenog potiska, Cro Cop, njegov sin Ivan, te Ante Delija i Benjamin Šehić natjecali su se u podizanju utega od 190 kilograma.

Mlađi Ante i Benjamin nisu uspjeli podići zadanu kilažu, dok je Mirku to uspjelo tri puta. I njegov sin Ivan jednom je podigao 190 kilograma.

Njegov video izazvao je mnogo komentara, od onih da se Mirko zabunio kada je naveo da su vježbali sa 190 kg, jer se radi o ogromnoj kilaži za rameni potisak, pa sve do onih kako je video želio poniziti Antu i Benjamina.

Takvi komentari potaknuli su Mirka da se pratiteljima obrati putem Facebooka:

‘Dragi prijatelji, video s ramenim potiskom je izazvao mnogo komentara, prijedloga, a vjerovali ili ne i sugestija da ne ponižavam dečke? Kao prvo, ti dečki su profesionalni borci, jedan ima 26 godina, drugi 31. Oba oko dva metra, jedan 125 kg, drugi 110 i bilo bi logično da čovjeka od 47 godina pregaze kao plitak potok!

To smo snimili iz zafrkancije, ali ja želim kroz tu zafrkanciju poslati poruku da je disciplina i posvećenost treningu i cilju sve u životu. Ja s 47 godina i deset operacija treniram svaki dan, jednako kao i za vrijeme karijere.

S nekim izmjenama jer više ne radim sparinge česte (ponekad ipak odradim koju rundu) ne radim neke intervalne treninge na fokusere i vreću jer mi to više nije potrebno, ali radim puno snagu i kondiciju.

Ova vrsta izazova i na kraju krajeva zafrkancija treba poslužiti dečkima iz dvorane, ali i onima koji gledaju nakon objave kao motivacija i dokaz da se može ako se hoće. I da vide koliko je važna disciplina i upornost ako žele uspjeti o bilo čemu da se radi. A pogotovo u borilačkom sportu gdje je naše vlastito tijelo jedino oružje koje imamo i koje mora biti poput stroja.

Pa ja dan danas, svako jutro u devet idem u dvoranu i napravim za dobro jutro 100 zgibova, 200 dipsova i 300 čučnjeva i nakon toga skačem vijaču dvije runde po 11 minuta svaka (svako jutro radim različite varijante zgibova i dipsova).

Nakon toga istezanje, tuš i proteini. Navečer radim borilački trening. A zašto to radim? Jer me to čini sretnim, jer to volim i jer se nakon treninga odlično osjećam!

U subotu snimamo novi izazov, pala je i oklada. Ante Delija i ja ćemo raditi leg press. Ja tvrdim da koliko Ante napravi ja ću napraviti duplo plus jedno ponavljanje.

Radit ćemo sa 152 kg plus platforma koju guramo! Sad, hoću li uspjeti, to ćemo vidjeti. Ante će zapeti i dati sve od sebe, ali bogme ću i ja’.

Ključne riječi

Komentara 13

PA
Pahor
11:14 12.03.2022.

Mali pljuvacine po legendi nikad ne fali u jugo medijima

TT
tik tak
12:33 12.03.2022.

Mirko-znamo da utege dižeš svaki dan ali reci ti nama kad si zadnji put negdje izveo ženu....Imaš li ti uopće društveni život ili ti je dvorana sve....?

DU
Deleted user
09:08 12.03.2022.

suza sam isplakao zbog Mirka , ali ja pa ja pa ja, nekada nije bilo tih sranja videa, sve bi ostalo u "četiri zida" i dobro i loše........

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije