Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RASTANAK S BIJELO-PLAVIMA

Mijo Caktaš više nije igrač Osijeka i napušta Opus Arenu. Poznata je iduća destinacija HNL legende

Osijek i Gorica sastali se u 5. kolu SuperSport HNL-a
Davor Javorovic/PIXSELL
31.01.2024.
u 13:19

Iako je furiozno ušao u sezonu sa sedam golova, ispao je iz planova Zorana Zekića, što mu je ovaj jasno poručio.

Mijo Caktaš više nije igrač nogometnog kluba Osijeka. Nakon dvije godine suradnje klub s Opus Arene i iskusni 31-godišnji napadač dogovorili su sporazumni raskid ugovora godinu i pol dana prije njegova završetka. Caktaš je za Osijek odigrao 70 utakmica i 24 puta pogodio suparničku mrežu, a rastanak je potvrdio i slavonski prvoligaš na društvenim mrežama.

GALERIJA Caktaš napustio NK Osijek

Osijek i Gorica sastali se u 5. kolu SuperSport HNL-a
1/5

Također, u dresu bijelo-plavih ušao je među legende HNL, u odabrani "klub 100" i društvo samo šestorice igrača koji su zabili trocifreni broj prvenstvenih golova, ali ipak svoj ugovor nije odradio do kraja. Iako je furiozno ušao u sezonu sa sedam golova, ispao je iz planova Zorana Zekića, što mu je ovaj jasno poručio. 

VEZANI ČLANCI:

Najbitnije je da nikakvih repova između Caktaša i Osijeka nema, dogovoren je sporazumni raskid ugovora i rastali su se na lijep način. Najvjerojatnije će bivši igrač Hajduka, Rubina i sada Osijeka, otići prema Kini. 

Ključne riječi

Komentara 6

Avatar rubinet
rubinet
15:08 31.01.2024.

A što Hajduk čeka? Caktaš je odličan igrač za našu HNL. Ako je bilo nekih nesuglasica ,a bilo ih je,sve se može riješiti.

Avatar Idler 3
Idler 3
14:18 31.01.2024.

Vrnul se bu vu Ajduka ???

KU
Kujttim
15:32 31.01.2024.

Neka dođe u Hajduk za 1 kunu! S Nikolom Kalinićem, Lovrom Kalinićem i ostalim invalidima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije