Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SRBIJANSKI IZBORNIK

Mihajlović: Vidjet ćemo hoćemo li zapljeskati i hrvatskoj himni

Siniša Mihajlović
Reuters/Pixsell
22.10.2012.
u 14:05

Otkako je Mihajlović izbornik, srbijanski reprezentativci plješću himnama protivnika, no hoće li tako biti i u Zagrebu (ili Splitu, kako je poželio Štimac)...

Nakon burnog tjedna na klupi srbijanske reprezentacije, Siniša Mihajlović prokomentirao je aktualna nagađanja, počevši od onih da odlazi s izborničke pozicije. Istaknuo je da će otići ako ne izbori SP, a tvrdi kako nema nikakvih osobnih problema sa svojim igračima Ivanovićem i Kolarovim.

– Ivanović je kapetan, no treba raditi ono što mu se kaže. On i Kolarov su braniči i trebali bi braniti gol, a kada ne ispune tu funkciju, onda im moram to i reći kao i svima ostalima – objasnio je Mihajlović.

Inače, otkako je on izbornik, srbijanski reprezentativci plješću himnama protivnika. Kako se bliži utakmica u Hrvatskoj u ožujku, sve se češće spominje mogućnost izostanka ustaljene prakse.

– Vidjet ćemo kad dođe do toga. Ima još vremena i dotad tko živ, tko mrtav. To nema nikakve veze s Hrvatima ili Belgijcima, to je naše. Bez obzira s kime igramo, trebali bismo se tako ponašati – rekao je Mihajlović.

>> Štimac: Dovedite mi Srbiju na Poljud!

Komentara 48

Avatar Ron Burgundy
Ron Burgundy
15:01 22.10.2012.

Ajde pa javi kad odlučiš. Nemoj nas ostavljat u neizvjesnosti...

SL
slavicabosnjak317
15:17 22.10.2012.

Ja sigurno neću plakat ako nam Srbi ne budu pljeskali!

BA
balic
14:22 22.10.2012.

Ma zasto bi oni nasoj himni pljeskali ,ne pljescemo ni mi njihovoj...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije