Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Leo je ljutit

Messi zbog Hrvata zatražio razgovor s čelnicima, otkriveno što im je rekao!

Barcelona - Chelsea
Foto: Reuters/Pixsell
1/7
03.04.2018.
u 10:29

Don Balon otkriva kako je argentinski čarobnjak zatražio razgovor s vodećim ljudima kluba

Ivan Rakitić jedan je od najvažnijih igrača Barcelone otkako je 2014. godine stigao u katalonski klub. Hrvatski nogometaš nametnuo se i kod novog trenera Ernesta Valverdea, što se vidi po tome da je dosad odigrao čak 45 utakmica u svim natjecanjima.

Raketa je svojim igrama opravdao povjerenje pa ne čudi da je privukao interes drugih europskih velikana. Španjolski mediji pišu da neki od njih spremaju i službene ponude za njega, a navodno se radi o Juventusu i dva kluba iz Premiershipa. Ponude bi bile prilično ozbiljne, spominje se i 80 milijuna eura, što bi bio apsolutni rekord za nekog hrvatskog nogometaša.

Barcelona - Chelsea
1/5

Novac je to zbog kojeg bi čelnici kluba čak i ozbiljno razmislili, ali onda se u priču uključio Lionel Messi! Don Balon otkriva kako je argentinski čarobnjak zatražio razgovor s vodećim ljudima kluba i poslao im ozbiljno upozorenje!

– Ni pod razno ne smijete prodati Rakitića – navodno je Messi poručio na tom sastanku. 

Argentinac je svjestan Rakitićeve kvalitete, polivalentnosti i toga koliko on pridonosi razvoju igre te koliko otvara prostora za njega i ostale napadače. Zbog toga ne želi da klub proda hrvatskog nogometaša, a njegova se riječ itekako sluša pa je vjerovati da Raketa ostaje u Barci...

Komentara 24

Avatar Abcda
Abcda
11:27 03.04.2018.

Bravo Delac ! Vidis da mozes kad hoces napisati i nesto pozitivno o nasim igracima.

LU
lukathereem
11:23 03.04.2018.

koja čast!

Avatar Abcda
Abcda
11:30 03.04.2018.

Mi koji smo igrali nogomet, znamo koliko je vazno imati uz sebe igraca koji ti "lezi".

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije