Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 36
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HRVATSKI NAPADAČ

Trener Juventusa otkrio hoće li Mandžo igrati protiv Reala

Mario Mandžukić
Foto: Reuters/PIXSELL
1/3
02.04.2018.
u 21:41

- Mario Mandžukić i Alex Sandro su spremni. Mislim da će Mandžukić biti odlična zamjena bude li startao s klupe. On je za nas iznimno važan igrač, a i sutra bi mogao imati bitnu ulogu - rekao je Allegri

Juventus i Real Madrid sastat će se sutra u Torinu u prvoj utakmici četvrtfinala Lige prvaka, a Mario Mandžukić bit će spreman za utakmicu.

Hrvatski napadač oporavio se od ozljede koju je zaradio na treningu, potvrdio je trener Juventusa Massimiliano Allegri.

- Mario Mandžukić i Alex Sandro su spremni. Mislim da će Mandžukić biti odlična zamjena bude li startao s klupe. On je za nas iznimno važan igrač, a i sutra bi mogao imati bitnu ulogu - rekao je Allegri pa se osvrnuo na utakmicu:

- Idealan scenarij je pobjeda bez primljenog gola. Eliminirati momčad kao što je Real Madrid bilo bi nešto čime bismo se ponosili. No, jasno nam je da igramo protiv najbolje momčadi Lige prvaka.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije