Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Oproštaj od kolege

Messi Pedru: Godinama smo dijelili sjajne trenutke...

Lionel Messi
Reuters/PIXSELL
22.08.2015.
u 08:48

Pedro mu je na tu objavu dao 'like' i tako mu zahvalio na lijepim riječima.

Španjolac Pedro novi je igrač Chelseaja i već u nedjelju bi mogao debitirati. Tada njegova momčad u gostima igra protiv WBA, a ne bi čudilo da ga Jose Mourinho odmah baci u vatru.

A dok je on u Engleskoj, njegovi bivši suigrači i dalje se opraštaju od njega, a učinio je to i Lionel Messi koji mu je preko Facebooka poželio sreću.

"Dijelili smo sjajne trenutke zajedno u posljednjih nekoliko godina. Pedro, želim ti svu sreću u novom životnom poglavlju", napisao je Messi.

Pedro mu je na tu objavu dao 'like' i tako mu zahvalio na lijepim riječima.

>>Mourinho: Pedro je ambiciozan, napustio je Barcelonu jer je želio nešto više

Han sido años llenos de muy lindos momentos juntos... ¡Mucha suerte en tu nueva etapa Pedro!We've shared really great moments together over the years. Good luck in this new chapter of your life, Pedro!- LIO

Posted by Leo Messi on 20. kolovoz 2015
Ključne riječi

Komentara 1

PU
pulizg
22:20 22.08.2015.

mesiju te tetovaze ne pasu bas nikak

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije