Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 61
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Baš kad im je krenulo

Mektić i Pavić povukli se s Roland Garrosa, a doznali smo i zašto

MCO, ATP Tour, Monte Carlo Masters
EXPA/PIXSELL
02.06.2021.
u 22:24

Mektić: Malo smo bolesni, ali ne previše. Nadajmo se da će tako i ostati

Prvi nositelji Roland Garrosa u konkurenciji muških parova Nikola Mektić i Mate Pavić morali su odustati od nastupa na drugom Grand Slam turniru sezone zbog zdravstvenih problema. Kod obojice je, naime, utvrđena zaraza koronavirusom pa su zbog toga morali u izolaciju.

- Imamo uobičajene simptome, malo smo bolesni, ali ne previše zasad. Nadajmo se da će tako i ostati - kazao nam je Mektić u kratkom razgovoru, a na upit zna li se kako su se zarazili, odgovorio je:

- Da se to može znati, život bi svima nama bio lakši posljednje dvije godine.

To je zbilja šteta, Nikoli i Mati dogodilo se to baš kad im je krenulo i kad su, nakon osvojenih čak šest turnira ove godine, očekivali i pohod na prvi naslov na Grand Slam turnirima. Umjesto Mektića i Pavića u ždrijeb su uvršteni Španjolci Andujar i Martinez.
Nama će pak u četvrtak najzanimljiviji biti dvoboj drugog kola turnira tenisača između našeg Marina Čilića i Rogera Federera (16, Eurosport). Znamo već da je odnos u pobjedama 9-1, ali Švicarac pamti da ga je Hrvat namučio i u nekim drugim dvobojima, a ne samo na US openu 2014. otkad datira jedina Čilićeva pobjeda. I dok Marin mudro šuti (iz njegova tabora objašnjavaju da je to zato što dio hrvatske javnosti svaku njegovu izjavu dočeka na nož), Federer uoči tog dvoboja ističe:

- Nisam ga gledao kako igra prošle godine, ali čini mi se da je imao određenih problema. Stari Čilić jako je udarao i teško je bilo ostati agresivan protiv njega i ne dopustiti mu da razvije svoju igru. U svakom slučaju bit će mi čast igrati opet protiv njega.


 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije