Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 170
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EBEL

Medveščak u utakmici punoj preokreta pokleknuo nakon kaznenih udaraca

Medveščak
Foto: Sanjin Strukić/Pixsell
1/6
09.12.2018.
u 21:04

Medveščak je ostao predzadnji sa 21 bodom, dok trenutno vodeći Vienna Capitalsi imaju 53.

Hokejaši Medveščaka u nedjelju su u gostima kod češkog Znojma mogli prekinuti niz od pet uzastopnih poraza, ali su na kraju izgubili sa 6:7 (1:4, 2:0, 3:2/ 0:1) nakon kaznenih udaraca u 27. kolu EBEL lige.

Medveščak je nakon prve trećine gubio 1:4, onda je uslijedio preokret. Yann Sauve (32:58), Greg Mauldin (34:47), Tomas Kudelka (43:11) i ponovno Greg Mauldin (43:37) svojim pogocima dovode "Medvjede" do izjednačenja 5:5 početkom posljednje trećine. A sedam minuta prije kraja David Brine zabija za vodstvo Medveščaka 6:5.

Ipak, dvije minute prije isteka vremena igrač domaće momčadi Mikko Vainonen pogađa za izjednačenje 6:6. Budući da produžetak nije donio pobjednika, o tome su odlučili kazneni udarci, a uspješniji su bili hokejaši Znojma.


 
Medveščak je ostao predzadnji sa 21 bodom, dok trenutno vodeći Vienna Capitalsi imaju 53. U sljedećem kolu Medveščak 14. prosinca opet igra protiv Znojma, ali na domaćem ledu.
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije