Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Medvjedi pred slomom

Medveščak u finacijskim problemima: Slobodno mogu otići iz lige

Medveščak
Foto: Igor Šoban/PIXSELL
1/6
09.12.2018.
u 12:21

Hrvati su na rubu bankrota i neće se više moći natjecati u EBEL-u nakon internacionalne stanke - kazao je Bernd Freimuller

Medveščak bi uskoro mogao izaći iz EBEL lige, pišu austrijski mediji. Spominju se teški financijski problemi i veliki zaostaci u plaćanjima igrača i osoblja. 

Današnja utakmica protiv Znojma (17.30) mogla bi medvjedima biti zadnja. Trener i sportski direktor Aaron Fox pokušat će što prije pronaći rješenje.

Medveščak
1/7

- Medveščak slobodno može otići. Zamoljeni su da odigraju još ovaj vikend. Međutim, stanje je katastrofalno još od početka sezone. Hrvati su na rubu bankrota i neće se više moći natjecati u EBEL-u nakon internacionalne stanke - kazao je za SKY jedan od čelnika lige Bernd Freimuller.

Iz Medveščaka je stiglo priopćenje:

'Možemo potvrditi kako naš menadžment trenutno ima novi izazov zbog povlačenja sponzora koji je bio najavljen kao siguran na početku sezone. Tražimo najbolje rješenje za Klub kako bi završili sezonu. Klub planira do kraja ispuniti sve svoje obaveze ove sezone no sigurno je kako će zbog nastale situacije, uzrokovane povlačenjem najavljenog sponzora, doći do određenih organizacijskih promjena'.

Iz kluba poručuju navijačima kako će završiti sezonu i zadržati dio igračkog kadra.

>> Pogledajte tko su najskuplje plaćeni hrvatski sportaši

Ključne riječi

Komentara 5

FR
freeshooter
14:39 09.12.2018.

Još se jednom pokazuje koliko je teško u našim okvirima stvoriti i održati, europski uspješni klub, tim više se pokazuje koliko je uspješan Dinamo i veliki menađer Mamić.

TA
tarzan
13:02 09.12.2018.

Kako došlo tako i prošlo. Ovaj sport nije za naše podneblje a i nije mi ni žao i ako propadnu kad su podržali pederluk prije referenduma.

ED
europski dinamo
13:46 09.12.2018.

Kaj nije Medveščak klub na koji bi se trebao Dinamo ugledati? Možda nije sve izgubljeno samo treba otići do gospodina Barišića ili do Međugorja i lijepo zamoliti dobrotvore da daju neku lovu za klubić. Ne bi bilo prvi put daa Dinamo nekoga spašava.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije