Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pregovori u tijeku

Mateša osigurao sponzora i posao za neodlučnog Faka

Jakov Fak
AFP, Reuters
07.05.2010.
u 19:31

Uz ukupno 530 tisuća kuna godišnje stipendije i novca za trenera, Fak bi do Sočija dobio još 400 tisuća kuna

Za brončanog olimpijca Jakova Faka, koji i dalje važe odluku hoće li ostati kod kuće ili trbuhom za kruhom prijeći pod slovenski stijeg, HOO se posljednjih dana trudi ne bi li ga ipak spriječio u najavljenom naumu. Radi se na tri razboja; pregovara se sa sponzorima, s resornim ministrima dogovoren je posao u policiji ili vojsci za njegovu sigurnu budućnost, te se planira staza u Mrkoplju za Fakove nordijske nasljednike.

– Osigurali smo mu 290 tisuća kuna stipendije te 240 tisuća kuna za trenera, tko god to bio. Uz to, razgovaramo i s potencijalnim sponzorima, no točan iznos teško je zasad zbiti u jednu svotu. Ključno je to što pregovori teku vrlo dobro, optimistični smo – prenosi situaciju Zlatko Mateša.

Navodno je riječ o sponzoru koji bi podržao Faka s 400 tisuća kuna do OI u Sočiju 2014. godine.

Ključne riječi

Komentara 3

SK
skay
01:31 08.05.2010.

dobro je ča je fak dobio neke novce ,ali općenito za hrvatsku taj sport kojim se on bavi nema nikakve perspektive , pa danas više ne upire nek priđe u Sloveniju i mirna bosna

OK
okip
08:15 08.05.2010.

Da smo toliko pametni (SLO+HR) koliko se pravimo, skupili bi novce, trenirali skupa i tako smanjili troškove, a takmičili bi se svaki za svoju reprezentaciju. Ostaje nam nada, da če nam djeca biti pametnija.

JA
JanezPiranski
08:56 08.05.2010.

08.05.2010. u 08:15h okip je napisao/la: Da smo toliko pametni (SLO+HR) koliko se pravimo, skupili bi novce, trenirali skupa i tako smanjili troškove, a takmičili bi se svaki za svoju reprezentaciju. Ostaje nam nada, da če nam djeca biti pametnija. Da smo pametniji nebi se valjda ni sporili i sudovali oko Piranskoga Zaljeva..Nije baš logično da vi uz pun kofer nemočno čučite pred EU ulazom a mi Slovenci se blamiramo sa blokadama..Biče djeca pametnija ako se previše ne naslušaju domoljubno hendikepirane ideologije...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije