Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Osvajač dvaju naslova

Mate Pavić napokon se oglasio: 'Dok je on tamo, ja ne igram za Hrvatsku!'

Mate Pavić i Gabriela Dabrowski
Foto: Reuters/PIXSELL
1/11
29.01.2018.
u 12:51

– Koliko sam pročitao izjave, izbornik Krajan rekao je da me zvao svaki put za sve susrete, a to je daleko od istine.

Mate Pavić imao je fenomenalan nastup u Australiji i kući se vraća s dva Grand Slam naslova. U u konkurenciji muških parova slavio je s Austrijancem Oliverom Marachom, u mješovitoj konkurenciji s Kanađankom Gabrielom Dabrowski. 

Naravno da se odmah pokrenulo pitanje njegova igranja za hrvatsku reprezentaciju, a izbornik Krajan sinoć je rekao da ga zove, ali da se Mate ne javlja. Pavić je danas za HRT odgovorio na tu tvrdnju.

Mate Pavić i Gabriela Dabrowski
1/6

– Koliko sam pročitao izjave, izbornik Krajan rekao je da me zvao svaki put za sve susrete, a to je daleko od istine. Nikakav poziv nisam dobio zadnje tri godine, od 2014. do 2017. Istina je da sam zadnji put dobio poziv, koji je više bio na inicijativu i poticaj nekih drugih osoba s kojima se sjelo i probalo razgovarati i riješiti problem koji postoji. S moje strane, nažalost, to je sada završena priča, rekao je Pavić za HRT i zaključio:

– Dok je Krajan izbornik Davis kup reprezentacije, ja – nažalost – neću biti tamo!

Dodajmo kako će u prvom kolu Svjetske skupine Davisova kupa Hrvatska od 2. do 4. veljače ugostiti Kanadu u Osijeku.

Komentara 108

MR
MrkiMedo
13:08 29.01.2018.

Hm...cestitam na ogromnim uspjesima! Ipak, Hrvatska bi trebala biti iznad osobnih animoziteta! Steta!

KL
klokun
14:49 29.01.2018.

Seronj, umišlheni mali seronja

ST
stric15
13:19 29.01.2018.

...igra se pod zastavom Samostalne Republike Hrvatske za Samostalnu Republiku Hrvatsku a ne za izbornika ... opravdanje ti je šuplje..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije