Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 35
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAJBOLJI TALENT

Izbornik Željko Krajan odgovorio zašto Mate Pavić ne igra za Davis Cup reprezentaciju

Željko Krajan Mate Pavić
Foto: Sanjin Strukic/Pixsell
28.01.2018.
u 17:59

- Za svaki susret Davis cupa otkako na igra dobio je poziv, svaki put sam ga pokušao kontaktirati, ali sam svaki put odbijen u pokušaju komunikacije.

Izbornik hrvatske teniske reprezentacije Željko Krajan komentirao je uspjeh našeg tenisa na Australian Openu gdje je Marin Čilić igrao finale, a Mate Pavić osvojio naslov u konkurenciji muških i mješovitih parova.

- Bilo nam je ugodno pratiti turnir jer smo imali igrače u završnicama. Teško je očekivati više od ovoga jer je ovo vrhunski rezultat. Mate Pavić potvrđuje talent i kvalitetu. Još prije par godina bio je najmlađi među najboljih 30, a svi znamo da je parove jako teško igrati bez iskustva. Dokazuje talenat i sigurno da je najbolji igrač parova - rekao je Krajan.

Željko Krajan Mate Pavić
1/21

Kad Čilić stiže u Osijek?

- Očekujem ga sutra navečer. Bit će mu teško prilagoditi se, ali ima puno mečeva iza sebe - kaže Krajan.

Zašto Mate Pavić ne igra parove za Hrvatsku?

- Istina je jedna i to ponavljam. Za svaki susret Davis cupa otkako ne igra dobio je poziv, svaki put sam ga pokušao kontaktirati, ali sam svaki put odbijen u pokušaju komunikacije. Mogu samo reći da on odbija igrati za reprezentaciju i druge istine tu nema. On ne želi igrati za reprezentaciju.

Za vikend Hrvatska u Osijeku igra s Kanadom koja stiže bez Miloša Raonića.

- Bez Raonića su slabiji 20 do 30 posto, ali imaju iskusne igrače, Nestora i Pospišila i mladog Šapalova.

Komentara 6

Avatar southman
southman
21:12 28.01.2018.

A da ćujemo i Matinu stranu !?

Avatar kanonik
kanonik
20:46 28.01.2018.

Zašto neće Karlović.Neko tu nekog handri .Trebalo bi ipak reći cijelu istinu

MA
maximinimax
21:15 28.01.2018.

Tko pozna Krajane zna zašto

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije