Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novi naslov

Pogledajte kako je Pavić u govoru nasmijao svoje protivnike

Mate Pavić i Gabriela Dabrowski
Foto: Reuters/PIXSELL
1/6
28.01.2018.
u 08:13

- Jučerašnji i današnji dan su nevjerojatni. Osjećam ogromnu sreću i čast.

Mate Pavić u samo 16 sati razmaka uspio je osvojiti dva naslova na Australian Openu. U subotu je u slavio u finalu parova s Oliverom Marachom, a jutros je naslov uzeo i u miksu.  S Kanađankom Gabrielom Dabrowski slavio je protiv Mađarice Timee Babos i Indijca Rohana Bopanne s 2:6, 6:4, 11:9. Bio mu je to drugi Grand slam naslov u mješovitim parovima, prvi je uzeo 2016. kada je osvojio US Open.

Nakon pobjede bio je prilično uzbuđen.

- Bit ću kratak. Prvo bih čestitao Timei Babos te Rohanu Bopanni na sjajnom meču. Želim vam svu sreću. Nadam se da ćete igrati zajedno i vratiti se sljedeće godine te pokušate biti bolji, rekao je Pavić što je nasmijalo njegove protivnike.

Zatim je pohvalio svog trenera.

Mate Pavić i Gabriela Dabrowski
1/15

- Počeli smo surađivati u Stockholmu, radili smo prilično naporno. Pitao sam ga hoće li mi se to isplatiti, a on mi je jamčio da hoće. Čini se da se isplatilo, zar ne, treneru?, upitao je Pavić i ponovno sve nasmijao, a zatim se malo uozbiljio:

- Jučerašnji i današnji dan su nevjerojatni. Osjećam ogromnu sreću i čast. Vidimo se i sljedeće godine, nadam se da ću ponoviti ovaj rezultat.

Komentara 7

PA
Paket
08:36 28.01.2018.

Svaka čast, majstore. Nadam se da ćemo te uskoro vidjet i u reprezentaciji

Avatar cuvarkuca
cuvarkuca
08:44 28.01.2018.

Dvostruki bravo za Pavića!

CR
crodux
08:32 28.01.2018.

oj hrvatska mati °°°••~~

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije