Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Iz Španjolske u Sloveniju

Bivše Dinamovo dijete iz Atletico Madrida otišlo u Domžale

'08.11.2012., stadion u Maksimiru, Zagreb - 10. kolo Prve HNL za juniore, GNK Dinamo - HNK Hajduk. Marko Alvir i Marko Kolar.  Photo: Marko Prpic/PIXSELL'
'Marko Prpic/PIXSELL'
23.06.2015.
u 22:58

"U Domžale sam došao s namjerom da napravim iskorak u karijeri. To je jedna od stepenica na putu i velika odskočna daska", rekao je Alvir

Marko Alvir (21) novi je igrač slovenskog prvoligaša Domžala, trećeplasirane momčadi prošle sezone. Potpisao je na tri godine, a njegov put je vrlo zanimljiv, piše Goal.com.

Igrao je za mlađe hrvatske selekcije, a trenirati je počeo u Zagrebu. Prije pet godina je otišao u Dinamo, a 2013. ga je kupio Atletico Madrid. U idućoj sezoni je trebao igrati za drugu rezervnu momčad crveno-bijelih u 4. španjolskoj ligi pa je odlučio potražiti novi klub.

"U Domžale sam došao s namjerom da napravim iskorak u karijeri. To je jedna od stepenica na putu i velika odskočna daska", rekao je Alvir pa dodao da ne žali za odlaskom u Madrid:

"Bilo je to vrlo dobro i pozitivno iskustvo. Brzo se osamostališ i naučiš koji su to nogometni zahtjevi na najvišoj razini. Bilo je i teško budući da sam bio daleko od obitelji i prijatelji".

>>Dinamo se vraća u Luksemburg: 300 huligana pokušalo prekinuti utakmicu, Zdravko Mamić zavapio da je to kraj...

Komentara 7

BU
budagigo
23:26 23.06.2015.

nije ga kupio atletico več je tamo otišao kao slobodan igrač koliko se sječam.

DO
DonkeyHot
10:01 24.06.2015.

Za svakog slovenca je san vraćati dugove na vrijeme i nikad ne ostati dužan. Stoga je slo parlament skoro jednoglasno rekao - vratimo dragim susjedima novac koji su nam povjerili na čuvanje.

Avatar germanikus
germanikus
10:52 24.06.2015.

DonkeyHot...hihihihihihi..odličan ti je komentar!Ja od početka godine obožavam Janeze jer je moj ujak ostavio mojoj mami 120 000 tisuća Dolara stare štednje u Ljubljanskoj Banci! P.S. A što se tiče nogometa .....Slovenci i nogomet su kao krava i valcer!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije