Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Iz Španjolske u Sloveniju
Povratak na članak

Bivše Dinamovo dijete iz Atletico Madrida otišlo u Domžale

"U Domžale sam došao s namjerom da napravim iskorak u karijeri. To je jedna od stepenica na putu i velika odskočna daska", rekao je Alvir

Komentari 7

BU
budagigo
23:26 23.06.2015.

nije ga kupio atletico več je tamo otišao kao slobodan igrač koliko se sječam.

VL
DO
DonkeyHot
10:01 24.06.2015.

Za svakog slovenca je san vraćati dugove na vrijeme i nikad ne ostati dužan. Stoga je slo parlament skoro jednoglasno rekao - vratimo dragim susjedima novac koji su nam povjerili na čuvanje.

VL
Avatar germanikus
germanikus
10:52 24.06.2015.

DonkeyHot...hihihihihihi..odličan ti je komentar!Ja od početka godine obožavam Janeze jer je moj ujak ostavio mojoj mami 120 000 tisuća Dolara stare štednje u Ljubljanskoj Banci! P.S. A što se tiče nogometa .....Slovenci i nogomet su kao krava i valcer!

VL
Avatar Thompson_Janez
Thompson_Janez
10:59 24.06.2015.

Još kad im se pridruži Janez Kampl iz Dortmunda onda će imati Mega momčad za stolni nogomet!Janezi i nogomet...hihihihihihihihihi..svašta sam čuo ali ovo je vrhunac sarkazma!

VL
Avatar Cugam-Domoljubno
Cugam-Domoljubno
08:27 24.06.2015.

Za svakog balkanca su snovi igrati u europskim klubovima i NK Domžale spada u taj nivo makar skromnih uvjeta i dostignuča.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.