Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 43
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kod gradonačelnika

Mandžo je postao pravi brand Slavonskog Broda

Mario Mandžukić (1)
Foto: Ivica Galović/PIXSEL
1/12
01.01.2013.
u 14:15

Najboljeg hrvatskog nogometaša u rodnom gradu primio gradonačelnik

Zbog prebogate i prenatrpane karijere Mario Mandžukić u Slavonski Brod više ne dolazi tako često kao prije, ali kada se ukaže prilika ipak navrati u svoj rodni grad. Nekoliko dana na prijelazu iz stare u novu godinu proveo je tako sa svojim roditeljima i robinom, a sam doček u društvu svojih najboljih prijatelja iz djetinjstva.

Na samu Novu godinu u brodskoj ga je Tvrđavi primio i gradonačelnik Mirko Duspara. Druženje uz kavu  s prvim čovjekom grada za njega je, kaže, bila velika čast.

- Uvijek s ponosom ističem da znam odakle dolazim, gdje sam odrastao i gdje sam proveo lijepo djetinjstvo. Kad god uhvatim vremena, s veseljem dolazim u Brod. Svi koji znaju za mene znaju da dolazim iz Broda, i to mi je u neku ruku dodatni motiv i obveza. Jer, kada igram za reprezentaciju ili za klub, znam da moram igrati dobro jer moram predstaviti svoj grad u najboljem izdanju – rekao je Mandžukić.

Popularni je Mandžo Duspari poklonio dresove Bayerna i reprezentacije s brojem 17, a ovaj mu je uzvratio kvalitetnim vinima i suvenirima Turističke zajednice. Duspara je rekao kako mu je uvijek ugodno biti s Marijem u društvu. Nije ni čudo, jer Mandžukić je posljednjih godina postao pravi brand Slavonskog Broda.

- Najvažnije je da Mario nije zaboravio grad u kojem je potekao i u kojem je načinio svoje prve nogometne korake. Mi Brođani ponosni smo što smo nakon Olića dobili još jednog velikog svjetskog nogometaša koji pronosi ime našeg grada u svijetu. Sutra će vjerojatno doći neki novi klinac i to je ono što veseli, jer mi smo mala sredina, a dajemo vrhunske sportaše – rekao je Duspara.

Ključne riječi

Komentara 1

LE
lepi77
17:42 01.01.2013.

to je taj mentalitet.gradonačelnik prima manđukića i daruje mu vina i ko zna sta.pa daj sirotinji, ko da je nelson mandela pa ga ovaj prima i daruje...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije