Trener Dinama

Mamić: Utakmica je bila čudna, puna pogrešaka, bez ritma...

Zoran Mamić i Josip Šimunić
Marko Prpić/VLM
15.02.2014.
u 21:00

- U nastavku smo imali nekoliko dobrih (polu)prilika u kojima smo imali čak situacije kada smo imali više igrača, ali nismo ih realizirali

Dinamo je u derbiju 22. kola HNL-a pobijedio Split 2:1, ali trener Dinama Zoran Mamić nije u potpunosti bio zadovoljan utakmicom.

- Čestitke momčadi na tri boda, ali moram reći da je utakmica bila nekako "čudna". Nijedna momčad nije dobro ušla u utakmicu, nije bilo dobrog ritma, a bilo je puno pogrešaka i krivih dodavanja koje se inače ne ti trebale događati. Split je bio bez dosta igrača, ali svejedno su bili jako čvrsti, kao i uvijek kada igramo protiv njih, rekao je Mamić i dodao:

- U nastavku smo imali nekoliko dobrih (polu)prilika u kojima smo imali čak situacije kada smo imali više igrača, ali nismo ih realizirali te smo na kraju skoro bili kažnjeni zbog toga.

Osvrnuo se zatim i na debitante.

- Ježina je primio pogodak za koji nije kriv, a ostalo nije imao previše posla. Što se tiče Taravela, on nije potpuno spreman, ali je pokazao klasu, a Cleyton je odigrao puno bolje nastavak utakmice nego prvi dio. Naravno, niti on nije potpuno spreman.

>>Fernandes majstorijama donio preokret protiv Splita

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije