Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NA KRAJU SEZONE

Luka je ponos Hrvatske: Dobio veliko priznanje od Reala

La Liga Santander - Athletic Bilbao v Real Madrid
VINCENT WEST/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
27.05.2021.
u 17:19

"Ono što se najviše ističe u ovoj sezoni je naša borba jer je ovo bila jako teška godina  i još bez publike. Ali ovaj klub te nauči da se igra do kraja"

Real nije imao najbolju sezonu. U polufinalu Lige prvaka izbacio ih je Chelsea, a u La Ligi nisu osvojili naslov prvaka. Samo je jedna svijetla točka madridskog giganta. Luka Modrić.

Naš kapetan je i s 36 godina premoćna snaga Kraljevskog kluba, a to znaju i oni na vrhu. Tako je upravo Luka proglašen za najboljeg igrača Real Madrida u prošloj sezoni. 

- Prvo, želim vam zahvaliti na ljubavi i podršci koju mi ​​uvijek pružate, to je nešto što me ispunjava velikom radošću i ponosom. Nadam se da ćemo se uskoro svi vidjeti na terenu i da ćemo zajedno uživati ​​u ovom divnom sportu - započeo je Luka.

- Nikad ne volim pričati o svojoj izvedbi ili svojoj igri, ali ono što mogu reći je da sam se osjećao dobro. Uživao sam. Puno sam igrao i zadovoljan sam svojim učinkom - rekao je za klupsku stranicu Luka pa dodao: 

- Ono što se najviše ističe u ovoj sezoni je naša borba jer je ovo bila jako teška godina  i još bez publike. Ali ovaj klub te nauči da se igra do kraja.

Ubrzo nakon dodjele nagrade, oprostio se i od svog trenera koji se danas i službeno oprostio od klupe Reala.

- Gospodine, bila je velika čast igrati za tebe i pobjeđivati s tobom. Najbolji si. Želim ti sreću - napisao je Modrić u opisu zajedničke fotografije.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar gradjanskirat
gradjanskirat
23:47 27.05.2021.

Osudjeni sudski lazov i poreski prevarant, ponos...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije