Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVI UGOVOR

Sad je i službeno, Real Madrid nagradio Luku Modrića za sjajnu sezonu!

Real Madrid
25.05.2021.
u 11:48

Vodstvu Reala svidjela se spremnost Luke Modrića da igra za manje novca.

Luka Modrić je i službeno produžio ugovor s madridskim Realom do 30. lipnja iduće godine, potvrđeno je na stranicama kraljevskog kluba.

Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije dobio je na taj način veliko priznanje i ostat će najstariji nogometaš tog kluba koji je igrao na najvišoj razini u 21. stoljeću. Tek je vratar Dudek ispred njega po godinama, ali njegova uloga bila je minorna.

No, zarađivat će nešto manje od aktualnih 11 milijuna eura, nagađa se. Konkretnije, riječ je o dva milijuna eura manje, što nije toliko strašno ako se uzme u obzir da ostaje u jednom od najjačih klubova svijeta, ako ne i najjačem.

Vodstvu Reala svidjela se ta spremnost Luke Modrića da igra za manje novca, ali i da produži ugovor na jednu godinu umjesto dvije, koliko je inače standard. Često oko toga veterani španjolskog kluba naprave probleme.

 

Dogodine će Modriću biti deset godina otkako je u Realu i pritom je osvojio četiri Lige prvaka, dva prvenstva Španjolske, jedan domaći Kup, tri domaća Superkupa, tri UEFA Superkupa, četiri svjetska klupska prvenstva...

U Real Madrid stigao je u ljeto 2012. iz Tottenhama za 35 milijuna eura.

Komentara 4

RI
rimac444
14:42 25.05.2021.

Luka velikan u svakom pogledu, kao čovjek, kao nogometaš kao domoljub, takvi su trn u oku leftardiranima.

Avatar Vitezovi-Vitez
Vitezovi-Vitez
13:38 25.05.2021.

Bravo kapetane .

LI
linkser2
14:30 25.05.2021.

zaslužio je, bolje je ovu godinu odigrao od prijašnjih...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije