Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izbor Daily Stara

Lovren u momčadi prvenstva: Uz bok Agueru, Suarezu...

Lovren United (1)
Martin Rickett/Press Association/PIXSELL
09.01.2014.
u 14:03

Osim što je po statistikama jedan od najboljih igrača Premiershipa, u raznim izborima uvršten je u najbolju momčad prvenstva

Southampton je ovog ljeta napravio odličan potez i iz Lyona doveo Dejana Lovrena. Hrvatski reprezentativac odmah se nametnuo odličnim igrama i vrlo brzo postao zvijezda na Otoku. Hvale ga svi, a on konstantno igra dobro.

Osim što je po statistikama jedan od najboljih igrača Premiershipa, u raznim izborima uvršten je u najbolju momčad prvenstva.

Tako je i Daily Star napravio momčad dosadašnjeg dijela prvenstva, a mjesta se našlo i za Lovrena. Hrvatski branič nalazi se u uglednom društvu Ramseya, Tourea, Aguera, Suareza...

"Uz bekove Bainesa i Colemana u obrani su stoperi Lovren i Mertesacker. Lovren je bio ključan čovjek Southamptonova fantastičnog starta sezone", piše Daily Star.

Najbolja momčad Daily Stara: Howard - Coleman, Mertesacker, Lovren, Baines - Barkley, Ramsey, Toure, Hazard - Suarez, Aguero

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije