Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 84
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Toliko o njima

Lovren poludio na Španjolce: Nemam za njih pozitivnih riječi

Dejan Lovren
Foto: Igor Kralj/Pixsell
1/5
15.11.2018.
u 23:59

- Očito smatraju da su veći od nas, ali smo im pokazali da to nisu - odbrusio je suparnicima hrvatski branič

Hrvatski reprezentativac Dejan Lovren naljutio se na ponašanje Španjolaca. Umjesto da sportski čestitaju nakon 3:2 poraza na Maksimiru, odlučili su Zagreb napustiti u tišini.

- Mi smo Španjolce pozdravili nakon 6:0 poraza. Je, bila je sramota, izgubili smo 6:0, ali smo pokazali da smo fair-play ekipa. A oni... samo je jedan igrač čestitao, Morata. A za ove ostale nemam baš nekih pozitivnih riječi. Nisam nikad doživio da se suparnici tako ponašaju i zato mi je ova pobjeda time draža. Očito smatraju da su veći od nas, ali smo im pokazali da to nisu. I neće biti - odbrusio im je branič Liverpoola i pohvalio navijače:

- Drago mi je, jednostavno mi je drago. Vratila su se neka sjećanje pred punim Maksimirom. Volio bih da je tako uvijek. Nadam se da će jednog dana sagraditi taj stadion o kojem pričaju. Ako to ne naprave...

Za kraj je najavio nedjeljni konačni sraz skupine protiv Engleza:

- Na Wembleyju nemamo što za izgubiti. Volimo igrati protiv Engleza, ali smo svjesni da će biti teška utakmica. Trebamo biti oprezni.

>> Pogledajte u nastavku čitavu izjavu Dejana Lovrena nakon velike pobjede nad Španjolskom

 

 

Komentara 27

HR
hr76
00:04 16.11.2018.

Bravo Lovren, sve si rekao!

MA
Majur
00:12 16.11.2018.

Bravo majstore,prava muška tekma...dali ste sve od sebe za nas koji za vas navijaju...hvala dečki!!

HR
Hrvatska
00:03 16.11.2018.

Derii Dejoo pogotovo po onom sto je raskinuo dres Perisicu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije