Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SVLADALI ŠPANJOLSKU

Evo što svjetski mediji pišu nakon dramatične pobjede Hrvatske

Hrvatska - Španjolska
Foto: Igor Kralj/Pixsell
1/11
15.11.2018.
u 23:46

"Pobijedili smo se sami", napominje španjolski AS, dok Marca piše: "Hrvatska nam poderala karte za final four Lige nacija."

Hrvatska nogometna reprezentacija u fantastičnoj je utakmici na Maksimiru svladala Španjolsku s 3:2 i ostala u borbi za prvo mjesto u skupini Lige nacija. U nedjelju nam slijedi utakmica s Engleskom na Wembleyju nakon koje će sve biti jasno.

"Hrvatska je zabila dramatični gol u sudačkoj nadoknadi za pobjedu nad Španjolskom, što je rezultat koji Engleskoj daje nadu da može završiti na prvom mjestu", navodi BBC.

I Daily Mail piše da će se sve rješavati na Wembleyju.

"Hrvatska je obećala nastup sličan onome na Svjetskom prvenstvu i nije razočarala", piše Daily Mail.

Britanski Guardian piše o vrlo zanimljivoj i uzbudljivoj utakmici u Maksimiru, a za junaka utakmice ističu Tina Jedvaja: 

"Hrvati su uspjeli zahvaljujući neočekivanom heroju. Jedvajevi prvi golovi za reprezentaciju donijeli su pobjedu Hrvatskoj i posve otvorili rasplet u skupini. Hrvatska će se sada suprotstaviti Engleskoj znajući da joj pobjeda može donijeti i prvo mjesto. To je veliki preokret, obzirom na to da ih je Španjolska pregazila u prvom kolu...", piše Guardian. 

Španjolski su novinari, dakako, razočarani raspletom na Maksimiru.

"Pobijedili smo se sami", napominje španjolski AS, dok Marca piše:

"Hrvatska nam poderala karte za final four Lige nacija."

I mediji u Srbiji detaljno su pratili našu skupinu. Blic je zabilježio i veliki oproštaj srebrne trojke Subašića, Mandžukića i Ćorluke. A o utakmici pišu pod naslovom: "Spektakl na Maksimiru: Hrvatska u foto-finišu savladala Španjolsku". 

"Nogometaši Hrvatske pobijedili su Španjolsku 3:2 u nevjerojatnoj utakmici na prepunom Maksimiru", ističe se u tekstu.

>> Pogledajte što je Lovren rekao nakon pobjede nad Španjolskom

Komentara 67

DU
Deleted user
00:01 16.11.2018.

Hrvatska je poderala karte mnogima. Čak je poderala i kartu velike Srbije. Volja je najbitnija.

Avatar Admin nabijem te
Admin nabijem te
00:01 16.11.2018.

🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷Hrvatska iznad svih!🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷Neka pati koga smeta!🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷

Avatar CENTARFOR
CENTARFOR
00:23 16.11.2018.

ma koga zanima srpija,Važna je Hrvatska!!!!! Bravo Hrvatska Reprezentacija!!! Bravo Borbeno Srce Hrvatsko!!!!!! Bravo Momci !!! Bravo i za Naše Momke koji su prestali!!! Uvijek uz Hrvatsku!!! To je To Srce i Dušu za Hrvatsku!!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije