Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRED EUROPSKU LIGU

Loše vijesti iz Rijeke: Jedan igrač zaražen koronavirusom pred AZ Alkmaar

Rijeka i Real Sociedad susreli se u 1. kolu Europske lige
Nel Pavletic/PIXSELL
27.10.2020.
u 20:46

To je četvrti igrač Rijeke zaražen koronavirusom u posljednjih mjesec dana. Rijeka će u četvrtak u Nizozemskoj igrati susret 2. kola skupine F Europske lige protiv AZ Alkmaara

Hrvatski predstavnik u Europskoj nogometnoj ligi Rijeka objavio je u utorak kako je nakon novog jruga testiranja jedan njezin igrač pozitivan na virus COVID-19.

Iz Rijeke su dodali kako sukladno Zakonu o zaštiti osobnih podataka (GDPR) ne mogu objaviti identitet osoba pozitivnih na koronavirus.

To je četvrti igrač Rijeke zaražen koronavirusom u posljednjih mjesec dana.

Rijeka će u četvrtak u Nizozemskoj igrati susret 2. kola skupine F Europske lige protiv AZ Alkmaara.

Ranije u utorak je i drugi hrvatski predstavnik u Europskoj ligi, zagrebački Dinamo objavio kako je uoči puta u Moskvu gdje će u četvrtak igrati susret 2. kola skupine K jedan njegov igrač zaražen koronavirusom.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije