Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Plivanje

Lochte spreman preuzeti tron od Phelpsa: Nova dva zlata na SP-u

Ryan Lochte
AFP
29.07.2011.
u 15:50

Ryan Lochte, 26-godišnji američki plivač, spreman je od svog kolege iz reprezentacije Michaela Phelpsa preuzeti primat najboljeg plivača današnjice.

Danas je osvojio dvije nove zlatne medalje – na 200 metara leđno (1:52.96) i kao član američke štafete na 4x200 metara slobodno (7:02.67) – pa ih sad ima četiri (tri pojedinačne i jednu u štafeti), a uz to je vlasnik jedinog svjetskog rekorda postignutog ovdje u Šangaju.

Ukupno je, na svim svjetskim prvenstvima dosad, brzanac iz Daytona Beacha osvojio 11 zlata, tri srebra i tri bronce.

– Svi ovi dobri rezultati u Šangaju ohrabruju me uoči Olimpijskih igara u Londonu. Phelps? Ma, ne mislim na njega, iako mi je drago kad ga pobijedim – kazao je Lochte.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije