Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Košarka, Liga za prvaka

Ljutiti Aco: Mali Katić održao nam je pravu lekciju

\'06.04.2011., Sutinska vrela, Zagreb - Kosarkaska utakmica 4. kola Lige za prvaka izmedju KK Cedevita i KK Split CO. Photo: Daniel Kasap/PIXSELL\'
Daniel Kasap/PIXSELL
06.04.2011.
u 22:54

Opuštena Cedevita se namučila sa Splitom (82:71), a Ciboni prva pobjeda u derbiju začelja protiv Zaboka (101:69).

Konačno je i Cibona nekog pobijedila. Nakon sedam uzastopnih poraza. Vukovi su do prvih bodova u Ligi za prvaka došli tek u 4. kolu. U derbiju začelja protiv Zaboka, uz 30 koševa Bogdanovića i 22 Vrbanca, momčad izbornika Joke Vrankovića slavila je sa 101:69. Za goste najviše je zabio bivši Cibonin junior Smajlagić (16).

Cedevita se poprilično namučila sa Splitom (82:71). Ne zbog neigranja lakše ozlijeđenih Drapera i Wrighta, zbog nezgrapna nastupa Edwardsa nakon šest tjedana pauze, već zbog potcjenjivanja suparnika. Da nije bilo napadačke gladi Rudeža (26 koševa) i rutine Žižića (14) i Baždarića (10), trener Aco Petrović rigao bi vatru u svlačionici. No, i ovako je došao ljutiti pred novinare:

- Mali Katić održao je lekciju našim iskusnim razigravačima, probijao ih je s lakoćom. S tim se ne mogu pomiriti. Rekao sam prije utakmice da se vraćamo u naš tužni Podsused, da neće biti ugođaja u kakvom smo igrali u posljednje vrijeme, i da moraju biti energični. No, s kakvom su energijom igrali najbolje govori to da su Splićani u prvom poluvremenu imali 15 napadačkih skokova, sveukupno 20.

Ljutit je Petrović i jer je uoči velikog derbija sa Zagrebom morao raubati Baždarića pa nije mogao pružiti priliku mladom Butorcu.

Poredak: Zageb 4-0, Cedevita 4-0, Zadar 3-1, Split 2-2, Borik 1-3, Cibona 1-3...(db)

Komentara 1

OB
-obrisani-
01:04 07.04.2011.

¯_¯_¯Hrvatska i eRepublik TE TREBAJU!¯_¯_¯ Srbija je osvojla cijelu Hrvatsku! Sve naše regije su pod srpskom okupacijom i trebate nam da se oslobodimo! Preporucam da probate igrati najpopularniju onlajn strategiju eRepublik koju igra preko 300 000 ljudi širom svijeta ita i 14 000 hrvata. Virtualni paralelni svijet baziran na realnom životu, potpuno je besplatna a registrirati se možete na sljedecem linku: ¯_¯_¯http://tinyurl.com/erep-registration Trenutno traje borba za oslobođenje, dok se ne oslobodi bar jedna naša regija, registrirajte se u Rumunjskoj ili USA, savezničkim zemljama. ¯_¯_¯U boj, za narod svoj!¯_¯_¯

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije