Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ATP Peking

Ljubičić pobijedio Murrayja, u polufinalu igra protiv D. Ferrera

Ivan Ljubičić
Reuters
08.10.2010.
u 14:43

Hrvatski se tenisač Ivan Ljubičić plasirao u polufinale ATP turnira u Pekingu, gdje će igrati protiv Španjolca Davida Ferrera. Ljubo je u četvrtfinalu pobijedio drugog nositelja Škota Andyja Murrayja 6:3, 6:2.

Naš tenisač nastavlja s dobrim igrama u Kini. Ljubičić je vrlo ekspresno, za samo jedan sat i sedam minuta svladao četvrtog igrača svijeta. U polufinalu će igrati protiv Davida Ferrera, 11. igrača svijeta, koji je bio bolji od Šveđanina Robina Soderlinga 6:2, 6:4. Španjolac u međusobnim susretima vodi u pobjedama 5:1.

U drugom polufinalu igrat će prvi nositelj Srbin Novak Đoković i Amerikanac John Isner. Đoković je pobijedio Francuza Gillesa Simona 6:3, 6:2, dok je Isner iznenadio četvrtog nositelja Rusa Nikolaja Davidenka 7:6(4), 6:4.

Komentara 1

SA
saracant
17:32 08.10.2010.

PEOPLE STRING JE IME JEDNE SASVIM NOVE KOMPANIJE ILI SOCIJALNE MREŽE KOJA SE POJAVILA PRIJE PAR MJESECI I KOJA PRETENDIRA DA BUDE KROV NAD SVIM MREŽAMA. VEČ JE ODAVNO \"PRESKOIČLA\" POPULARNI TWITTER ALI OZBILJNO PRIJETI DA UGROZI JOŠ POPULARNIJI FACEBOOK.Ovaj NOVI program je POTPUNO BESPLATAN, a kako se po youtube prica i mnogim drugim saitovima IZGLEDA da se radi o Ozbiljnoj Kompaniji koja od svojih prihoda Isplačuje 70% Svojim članovima.Registracija je BESPLATNA, NEMA Ulaganja, mogučnost Zarade je tu, a znate da to vecina ljudi voli, i u tome vidim da bi ovaj Program ZAISTA mogao da Uspije i da ima ODLIčAN odaziv. http://www.peoplestring.com/?u=wooch

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije