Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 162
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRETKOLO

Livaja s AEK-om u Ligi prvaka, Pivarić s Dinamom ide u Europsku ligu

AEK Celtic
Foto: Reuters/Pixsell
1/2
28.08.2018.
u 23:21

Marko Livaja je bio u početnom sastavu AEK-a i igrao do 84. minute.

Ovogodišnje izdanje Lige prvaka bit će bogatije za još jednog hrvatskog nogometaša, jer je Marko Livaja s AEK-om u Ateni odigrao 1:1 protiv mađarskog Vidija i obranio prednost stečenu u prvoj utakmici, a Ajax je s nepopularnih 0:0 na gostovanju kod kijevskog Dinama također ispunio svoju misiju i plasirao se u Ligu prvaka.

Marko Livaja je bio u početnom sastavu AEK-a i igrao do 84. minute. Grci su poveli iz kaznenog udarca u 48. minuti, a precizan realizator bio je Mantalos. U 57. minuti izjednačio je Nego, ali Mađari nisu uspjeli doći do drugog pogotka koji bi ih odveo u produžetak.

Poput zagrebačkog, ni kijevski Dinamo nije pred svojim navijačima uspio izvući rezultat koji bi ga odveo u Ligu prvaka. Ukrajinci još mogu biti i sretni s konačnih 0:0, jer je Ajax već u 14. minuti imao kazneni udarac, ali ga je Dušan Tadić propustio realizirati pogodivši vratnicu.

S obzirom da je u prvom dvoboju u Amsterdamu bilo 3:1 za Nizozemce, Ajax je izborio mjesto u Ligi prvaka, a Ukrajinci će zajedno sa zagrebačkim Dinamom u ždrijeb Europske lige.

Hrvatski reprezentativac Josip Pivarić odigrao je cijelu utakmicu u dresu kijevskog kluba.

>> Pogledajte i atmosferu s maksimirskog sjevera


 

Komentara 2

ST
stjepanhrvat
07:29 30.08.2018.

Bravo Livaja od kako si napucao onog agresivnog četnika još više te cijenim. Samo gazi bandu četničku.

Avatar Pravedni tetrijeb
Pravedni tetrijeb
08:07 29.08.2018.

U 50ak ligaških tekmi u 2 sezone dobio čak 21 žuti karton.... a nije branič nego napadač .... jedan Sergio Ramos ili Mascherano kao poznati prljavac i destruktor protivničke igre su u istom razdoblju dobili po 15 žutih. Ne znam da nam u repki treba igrač od kojeg će više strahovati njegovi suigrači zbog ponašanja od protivničkih. O svojevremenom odbijanju poziva Kovača u mladu repku neću pisati više ništa jer je samo ta činjenica dovoljna da ga se nikad više ne pozove u bilo kakavu repku pa makar bio bolji i od Messija i Ronalda zajedno....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije