Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Andrej Rašljanin

Legendarno javljanje s Trga: Navijači su odradili svoj dio posla, a ja svoj

Andrej Rašljanin
Foto: Screenshot/HRT
1/3
24.06.2018.
u 12:57

"Nije lako biti reporter. Ponosni na našeg Andreja", piše u poruci uz snimku što je objavio HRT na društvenim mrežama

Hrvatska pobjeda nad Argentinom (3:0) slavila se u cijeloj zemlji. Posebno veselo bilo je na Trgu bana Josipa Jelačića u Zagrebu o čemu je izvještavao HRT-ov reporter Andrej Rašljanin.

Mladi Osječanin odlično se snalazio u ne baš laganoj situaciji, a posao su mu dodatno otežavali veseli navijači.

"Nije lako biti reporter. Ponosni na našeg Andreja", piše u poruci uz snimku što je objavio HRT na društvenim mrežama. 

- Iako sam i sam ljubitelj nogometa i navijač, pred kamerom sam najprije novinar i svjestan toga radio sam sve da gledateljima omogućim što bolje javljanje. Navijači su odradili svoj dio posla, ja svoj i gledatelji su pozitivno reagirali. Nakon posla je bilo vremena za slavlje. Naravno da ću javljanja nakon utakmice zauvijek pamtiti, kao i veliku pobjedu nad Argentinom. Veselim se sljedećim utakmicama - izjavio je HRT-ov reporter Andrej Rašljanin, koji je u izravnom prijenosu dobivao poljupce sa svih strana.

Komentara 2

Avatar Gilles Auguste Kremer
Gilles Auguste Kremer
13:50 24.06.2018.

To je normalno postalo. Pogledajte si snimke iz razno raznih zemalja i vidjet ćete novinare i reportere u istim situacijama. Dakle, ništa novo.

Avatar rubinet
rubinet
17:46 24.06.2018.

ponosni su jer su reportera(muško) ljubile žene ili muškarci? to bi HRT trebao razvidno apostrofirati...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije