Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 121
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Kuže: Pomoći ćemo Hajduku

13.02.2006.
u 01:25

SPLIT - Unatoč pobjedi nad Hajdukom trener Dinama Josip Kuže nije bio najsretniji zbog igre svoje momači.

- Zadovoljan sam osvajanjem tri boda, ali u njihovoj igri mogao bih naći puno zamjerki. Nismo igrali, nismo držali loptu, izbjegavali smo igru. Ipak, bili smo opasniji, ugrožavali Hajdukovu mrežu i zato je naša pobjeda zaslužena - rekao je Kuže.

Zanimalo nas je kako je doživio Hajduka. Jer, izjavljivao je da ne Splićane u novom sastavu zna samo površno.

- Očekivao sam Hajduka sklonijeg igri. Nemam pravo analizirati Hajduka, ali kad već pitate, onda ću reći da sam očekivaoprodornijeg Hajduka. Ali, susrest ćemo se mi u doigravanju i obećavam da će moja momčadi igrati puno bolje.

Najava još jednog Dinamova gostovanja na Poljudu bila je znak za dojam kako se Kuže odlično zabavlja.

- Protiv svih Hajdukovih konkurenata igrat ćemo na pobjedu. Bez obzira bio to Zagreb, Kamen...

Ni tu nije stao. Nastavio je u istom ritmu. Sa smješkom u kutu usana. - Ne, Kamen je Hajduku već pobjegao. Hajdukovu treneru Ivanu Gudelju nije bilo do smijeha. Dao je nekakvo objašnjenje onoga što je trebala biti Hajdukova igra. - Utakmica je bila tvrda, nije bilo lijepe igre. Željeli su, htjeli, ali hendikep nam je bio neigranje četvorice standardnih igrača. Pobjedio je sretniji protivnik, nama ostaje borba za Ligu šest. - Može li se govoriti o sreći kad vaša momčad svoj prvi udarac u okvir Dinamovih vrata uputi u 74. minuti? - Dinamo je najbolji u ligi, mi smo postavili igru da budemo čvrsti i da čekamo prigodu. Primili smo pogodak, ali sve mi je mirisalo na neodlučeno. Jedno od najlogičnijih pitanja upućeno Gudelju bilo je plaši li se smjene. - Trener uvijek ovisi o rezultatima. Ono što uprava odluči, treba poštivati. Tako ću se i ja postaviti - zaključio je Hajdukov trener Ivan Gudelj.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije