Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'DINAMO JE INSTITUCIJA'

Krznar odabrao pomoćnika hajdukovca: 'Čujemo se ionako svaki dan godinama'

Goran Stanzl/PIXSELL
26.03.2021.
u 14:55

Kasnije je bio izbornik hrvatske juniorske reprezentacije, vodio je kadetski i potom juniorski uzrast Ujedinjenih Arapskih Emirata kao i mladu momčad Al Nassra iz Dubaija.

Bivši izbornik hrvatske U-19 reprezentacije Ferdo Milin novi je član stručnog stožera Dinamove prve momčadi, a asistirat će glavnom treneru Damiru Krznaru, koji ga je pozvao da se priključi maksimirskoj struci, objavljeno je na stranici Dinama.

Najveći dio svoje igračke karijere Milin je proveo u rodnom Zadru, a kratko je nastupao i u dresu splitskog Hajduka. Rano se posvetio trenerskom pozivu, prvo u Zadru s kojim je potpisao povijesni rezultat i to upravo protiv Dinama na maksimirskom travnjaku. Milin je predvodio zadarsku momčad do velikog preokreta u osmini finala hrvatskog Kupa ujesen 2012. godine. Dinamo je vodio s 2-0 sve do 83. minute nakon čega su gosti izjednačili, a u produžetku dohvatili i pobjedu.

Kasnije je bio izbornik hrvatske juniorske reprezentacije, vodio je kadetski i potom juniorski uzrast Ujedinjenih Arapskih Emirata kao i mladu momčad Al Nassra iz Dubaija.

- Krznar i ja u stalnom smo kontaktu već četiri, pet godina, u svakodnevnoj smo komunikaciji, razmjenjujemo mišljenja, ideje... To je naposljetku i dovelo do ove suradnje. Njegov me poziv jako ugodno iznenadio. Za mene je ovo novi izazov, novi korak u karijeri. Dinamo je institucija, a rezultati sve govore. Nije mala stvar raditi u europskom klubu. Iznimna mi je čast biti ovdje - istaknuo je Milin.

POGLEDAJTE VIDEO:

Ključne riječi

Komentara 2

ST
sttipe
16:46 26.03.2021.

Ako ništa bit će prevoditelj za koloniju dalmatinaca tamo. A kad već dilite, napišite i jel cijepljen ili nije? Jel adzovac ili mostovac? Di je bija 91??? Vozi li limuzinu bez pdva? Jel sredija penziju?? Ako nije, odma namah potrat ća!!! Nesposoban, rušit će harmoniju!!!

DH
dalibor.hren
03:11 27.03.2021.

E moj Frigi, nećeš dugo....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije