Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GOLGETER PLAVIH

Engelski list tvrdi: Arsenal kreće po Dinamovog dragulja

Zagreb: Dinamo i Gorica sastali se u 26. kolu HNL-a
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/2
26.03.2021.
u 13:10

Dinamo je za Oršića imao ponudu West Broma u zimskom prijelaznom roku prošle godine, ali Oršić nije želio otići u klub koji je tada igrao u Championshipu, a niti sada ne briljira u Premiershipu.

Arsenal je 'bacio oko' na Dinamovog dragulja - Mislava Oršića - krilo koje je deklasirao Tottenham u Maksimiru hat-trickom u velikoj 3:0 pobjedi. 

Sada bi Oršić mogao doći po još, piše The Sun, i progoniti Mourinha i društvo u sljedećoj sezoni. Prema navodima, Topnici bi Oršića htjeli dovesti u ljetnom prijelaznom roku. 

The Times tvrdi da trener Gunnersa Mikel Arteta želi poboljšati krilnu poziciju jer mu Willian s 33 na leđima više ne nudi ono što Artreta želi, a Nicolas Pepe također nije na konstantno visokom nivou, dok Gabriela Martinellija muče ozljede.  

 

Ipak, Oršić je u Dinamo stigao 2018. i još uvijek ima četiri godine pružanja usluga hrvatskom prvaku prema aktualnom ugovoru. Za Dinamo je zabio 53 gola u 123 nastupa za Plave. 

Dinamo je za Oršića imao ponudu West Bromwicha u zimskom prijelaznom roku prošle godine, ali Oršić nije želio otići u klub koji je tada igrao u Championshipu, a niti sada ne briljira u Premiershipu. Doduše, Arsenal je dosita velikan enleskog nogometa i najbolje nogometne lige na svijetu pa je teško zamisliti da bi njihovu ponudu Oršić odbio, no o tom po tom. Ostaje vidjeti hoće li do konkretne ponude doći, kolika će ona biti i želi li Mislav uopće napustiti Dinamo u kojemu trenutačno ima status 'božanstva'. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Ključne riječi

Komentara 6

HA
Hanok
13:33 26.03.2021.

Ja mislio Petkovic, taj se izgubio u zadnje vrijeme

Avatar rubinet
rubinet
15:21 26.03.2021.

Engelski list tvrdi.. A što tvrdi marxovski ?

SV
sveznam1
14:25 26.03.2021.

zovite mamica da vam kazem cijenu da se prisjetimo za koliko je Mamic prodao Benkovica za 3 mile a za njega je trazio 31 milion !!pa toliko ne vredi ni van dyke

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije