Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 36
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VEZNJAK CHELSEAJA

Kovačić otkrio kome se divi: On je čudo, poigrava se s protivnicima!

Mateo Kovačić Chelsea
Foto: Reuters/Pixsell
1/5
23.09.2018.
u 11:01

- On ima sve! Ali ono što me najviše impresioniralo jest činjenica da mu toliko puno uklizuju, a on ostaje na nogama - rekao je Kovačić

Veznjak Chelseaja Mateo Kovačić otkrio je da se divi suigraču Edenu Hazardu koji je ove sezone u Premierligi već zabio pet golova i dva puta asistirao.

- On ima sve! Ali ono što me najviše impresioniralo jest činjenica da mu toliko puno uklizuju, a on ostaje na nogama - rekao je Kovačić i dodao:

- Engleska je teška liga, ma najteža na svijetu, a on se poigrava sa suparničkim braničima! Nevjerojatan je igrač, ali i odličan suigrač. Zaista uživam igrajući s njim. Kad sam dolazio u Chelsea nisam imao pojma da je tako dobar. Jedan od najboljih s kojima sam igrao. On čini nevjerojatne stvari.

Hrvatski reprezentativac u Chelseaju je na jednogodišnjoj posudbi iz Real Madrida.

- Još je rano i moram poštovati ugovor s Realom. Ali sretan sam u Chelseaju, grad je odličan, navijači isto, stadion... Sve je dobro. Mogu se zamisliti da ostanem tu - zaključio je Kova.

>> Pogledajte razgovor s dinamovcem Danijem Olmom

Ključne riječi

Komentara 2

QU
quovadis
15:23 23.09.2018.

Tako je. On ne cuva nogice kao ti, i ne boji se okrsaja, a voli i tuci na gol.

DS
ds
16:30 23.09.2018.

Koji glupi clanak,skoro isto VL objavio prije 2 tjedna,sada samo malo osvjezen.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije