Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DINAMOVAC ODUŠEVLJEN

Kovačić o Štimčevu pozivu: Zbog ovoga sam počeo igrati nogomet

\'14. 09. 2011., Zagreb - stadion u Maksimiru, Zagreb - 1. kolo UEFA Lige prvaka, nogometna utakmica GNK Dinamo - Real Madrid.   Photo: Sanjin Strukic/PIXSELL\'
Sanjin Strukic/PIXSELL
30.07.2012.
u 14:06

– Znam da je ispred mene puno rada kako bih napredovao i zadržao se u tom odabranom društvu – rekao je Mateo

Igor Štimac svojim je popisom najviše oduševio 18-godišnjeg Matea Kovačića. Dinamov veznjak nenadano se našao u društvu seniorskih reprezentativaca.

– Što reći? Oduševljen sam i presretan. Ovo je nešto zbog čega sam i počeo trenirati nogomet, a nositi dres hrvatske reprezentacije mi je san. Naravno, još sam mlad i znam da je ispred mene puno rada kako bih napredovao i zadržao se u tom odabranom društvu. U svakom slučaju, bit će mi užitak samo biti tamo i raditi sa svim tim sjajnim igračima.

Ključne riječi

Komentara 5

MA
Majur
19:27 30.07.2012.

"Malac" je zasluzio svojim pristupom i neospornim talentom,a to hoce li izrasti u pravog veznjaka ce vrijeme pokazati....sigurno ima vise sanse nego mnogi kojima je vaznije po birtijama i plazama partijati nego se o svojoj karijeri brinuti...

GU
Gustavo
21:32 30.07.2012.

To je usluga Maminju da maloga bolje proda već ove zime.

Avatar flame
flame
22:41 30.07.2012.

Mali je trebao biti i na Euru, svaka čast Štimcu. Kovačić, Modrić, Rakitić, perišić, Kranjčar, Iličević...boli glava:-)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije