Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NESVAKIDAŠNJA PRIČA

Košarkaško čudo iz Omiša - debitirao za seniore sa samo 13 godina!

košarka
Pixsell
06.11.2014.
u 11:01

Matej Rudan je rođen 21. ožujka 2001. godine, treneri za njega kažu da je polivalentan, no nitko ne zna je li ikad igdje tako mlad igrač već upisao prve poene u seniorskoj konkurenciji.

Rijetko viđena sportska priča dolazi nam ovoga tjedna iz Omiša. U utakmici A2 lige košarkaša prve seniorske poene zabio je mladi Matej Rudan kojemu je, pazite sad - tek 13 i pol godina! Pogodio je Rudan tricu u posljednjoj četvrtini, a njegov Omiš je svladao Cetinu sa 91:64, piše Dalmatinski portal.

- Da, dobro ste čuli, on je u svom drugom seniorskom nastupu upisao prve poene. Radi se o velikom talentu, s kojim je Omiš prošle godine u njegovom uzrastu osvojio treće mjesto na prvenstvu Hrvatske, a on je izabran u najbolju petorku prvenstva - kazao nam je pomoćni trener Omiša Igor Kuvačić.

Matej Rudan je rođen 21. ožujka 2001. godine, treneri za njega kažu da je polivalentan, no nitko ne zna je li ikad igdje tako mlad igrač već upisao prve poene u seniorskoj konkurenciji. Niti oni najveći i najbolji nisu već u toj dobi igrali s duplo starijima od sebe.

>> Više pročitajte OVDJE

>> Klubovi, dajte zlatnoj generaciji košarkaša priliku da igra!

Ključne riječi

Komentara 1

MH
mrtav-hladan
18:24 06.11.2014.

Zanima me kako djete od 13 godina moze igrati za seniore Ako je tako onda igrac od 30 godina starosti moze igrati za juniore Nesto tu smrdi ..!Nesto tu smrdi ..!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije