Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VELIKI KOŠARKAŠ

Kobe je imao psa koji je slušao naredbe samo na – hrvatskom jeziku

Instagram
27.01.2021.
u 10:19

Svoj je košarkaški talent jasno pokazivao na terenima, a pokazivao je još jednu sitnicu koja je mnogima promaknula. Naime, Kobe je dobro govorio francuski, španjolski i talijanski, a i druge jezike

Kobe Bryant bio je poseban, kao igrač, kao čovjek. Nažalost, poginuo je u padu helikoptera u blizini Los Angelesa, a u helikopteru su još bili njegova kći Gianna (13), šest putnika te pilot koji su na mjestu preminuli.

Svoj je košarkaški talent jasno pokazivao na terenima, a pokazivao je još jednu sitnicu koja je mnogima promaknula. Naime, Kobe je dobro govorio francuski, španjolski, talijanski, a osim toga i znao je ponešto i srpskog, slovenskog i hrvatskog jezika. 

Luki Dončiću jednom je prilikom ''sasuo što ga ide'' na slovenskom jeziku iz prvog reda, što je iznenadilo mladog talenta. 

Mike Procopio, kondicijski trener i Bryantov osobni trener za videoanalizu, tvrdi da to nije ništa neobično. Kobe je često psovao i to na različitim jezicima. Ipak, iako je na  hrvatskom znao psovati, znao je još nešto – davati naredbe na hrvatskom jeziku psu kojeg je kupio od američke Savezne uprave za borbu protiv narkotika, odnosno DEA-e, piše The Athletic.

Kobe je imao još nekoliko pasa, ali ovaj mu je navodno bio najdraži.

Nakon jednog treninga pozvao je Procopija u svoju kući kako bi mu pokazao da zna svirati piano. Dok je svirao, Procopio je skužio da je njegov njemački ovčar uplašen pa ga je upitao: "Kobe, što je s njim?" Pas je bio strahovito plašljiv, ali bi na jednu Bryantovu naredbu skočio i stavio ''žrtvi'' očnjake na vrat.

– Neće stisnuti. Osim ako mu ne kažem još jednu riječ na hrvatskom – smijao se Kobe, tvrdi Procopio i dodao kako je pas slušao samo naredbe na hrvatskom.

– Ti si s*eban, čovječe – odgovorio mu je trener koji je bio u šoku.

– Al' to već ne znam, ha-ha – rekao mu je jedinstveni Mamba

Ključne riječi

Komentara 11

Avatar Cornelius
Cornelius
13:21 27.01.2021.

... srpskog, slovenskog i hrvatskog jezika. Jel ste ih to poredali po abecedi? Ili dražoj vam azbuci? Ovom novinaru da se postavi pitanje "život ili srbija" ... izabral bi otadžbinu, kaj ne?

LI
linkser2
11:25 27.01.2021.

eto i pas je pametniji od vas... žalosno je da objavljujete ovakve svinjarije

LI
liliZG
11:26 27.01.2021.

već peti put čitam ovaj siti članak , čak i komentari su otprilike isti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije