Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 35
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NBA LIGA

Za sve su zaslužne mamine delicije: LeBron James izrešetao bivši klub

LeBron James
Foto: David Richard/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
1/3
26.01.2021.
u 11:15

Brooklyn Netsi su kod kuće dobili Miami Heat s 98:85 na krilima svojih zvijezda - Jamesa Hardena (20), Kevina Duranta (20) i Kyrie Irvinga (16)

Košarkaši LA Lakersa i Brooklyn Netsa upisali su pobjede u sinoćnjim utakmicama NBA lige. 

LeBron James je ubacio 46 koševa u pobijedi Lakersa na gostovanju kod svojeg bivšeg kluba Cleveland Cavaliersa (115:108). James je ubacio 21 koš u zadnjoj četvrtini, kada je pogodio devet od deset šuteva iz igre, a nakon utakmice je otkrio razlog najbolje predstave sezone.

- Domaća hrana. Lijepo je ponovno biti kod kuće i jesti delicije mame Glorije - kazao je James, koji je rođen u Ohiju. Anthony Davis je dodao 17 koševa za Lakerse koji su ostvarili pobjedu na godišnjicu pogibije legende kluba Kobe Bryanta, koji je prije točno godinu dana nastradao u  helikopterskoj nesreči.

Brooklyn Netsi su kod kuće dobili Miami Heat s 98:85 na krilima svojih zvijezda - Jamesa Hardena (20), Kevina Duranta (20) i Kyrie Irvinga (16). 

Za Miami je Bam Adebayo imao 26 koševa, a momčad s Floride bila je dosta oslabljena neigranjem Jimmyja Butlera, Avery Bradleya, Tylera Herroa, Meyersa Leonarda i Maurice Harklessa. 

Denver je pobijedio Dallas s 117:113 uz 30 koševa Michaelu Portera i odličnom učinku Nikole Jokića (20 koševa, 10 skokova) . U redovima Dallasa prvo ime bio je Luka Dončić, koji je bio najbolji strijelac (35), skakač (11) i asistent (16) utakmice, a imao je i četiri ukradene lopte, što je dosad uspjelo samo petorici NBA igrača.

Utakmica Orlando Magic - Charlotte Hornets (117:108) ušla je u povijest NBA lige jer su po prvi puta sudile čak dvije žene - Natalie Sago i Jenna Schroeder. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije