Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U GRADSKOJ SKUPŠTINI

Knezović: Teško mogu zamisliti da Cufré ima premijerkin poster

bandic
Sanjin Strukić/Pixsell
23.09.2010.
u 15:45

Zastupnik Marin Knezović (SDP) u Gradskoj je skupštini još jednom otvorio pitanje opravdanosti financiranja NK Dinama.

– U statutu NK Dinama jasno piše da se klupskim dužnosnicima zabranjuje političko djelovanje, a još se sjećamo sudjelovanja Zdravka Mamića i igrača Dinama u kampanji HDZ-a na parlamentarnim izborima 2007. godine.

- Iako se Zdravko Mamić opravdao da je politički angažman želja svih igrača, teško mogu zamisliti da Cufré ima poster Jadranke Kosor, da Slepička proučava "Bespuća povijesne zbiljnosti", a da Sammir na noćnom ormariću ima slike ministara – rekao je Knezović i pitao gradonačelnika Bandića hoće li gradska uprava prestati financirati klubove koji se politički angažiraju.

– Vi se zabavljate s Dinamovim statutom. Ne znam zašto vam Dinamo toliko smeta. I mnogi su drugi sportaši sudjelovali u kampanjama političkih stranaka – rekao je Bandić.

SDP-ova struja predvođena Bernardićem već duže predlaže da se Dinamo privatizira po uzoru na Hajduk. (mš/VLM)

Ključne riječi

Komentara 7

DE
Dex
00:11 24.09.2010.

Polako se kristalizira odakle vjetar puše te tko ustvari predvodi bojkote i manipulira lažnim napisima po novinama....... Knezoviću ostavi se stvari o kojima pojma nemaš.

OB
-obrisani-
18:42 23.09.2010.

Knezović: Teško mogu zamisliti da Cufré ima premijerkin poster ali se dobro zna da premijerka ima poster slovenskog EU savez viteza Boruta Pahora..

Avatar cluesblues
cluesblues
20:58 23.09.2010.

da ovo beskorisno politikantsko laprdalo ista zna o dinamu, onda bi znal da ni slepi ni cuffre 2007. nisu ni bili u dinamu (cufre je dosal 2009. a slepi u zimu 2008.)....ali glavno da je on bio polliticki \"duhovit\" ii da raspravlja o necem o cem nema blagog pojma....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije