Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Moguća namještaljka

Kladitelji, oprez: Crna Gora i Španjolska žele izbjeći Hrvatsku

'za sport.....03. 10. 2009. bazen na mladosti/jadranska vaterpolo liga/mladost-primorje/david babic Photo: Zeljko Hladika/Vecernji list'
'Zeljko Hladika/Vecernji list'
19.07.2011.
u 22:14

Među susretima drugog kola Svjetskog vaterpolskog prvenstva u Šangaju, koji se igraju sutra, možda najveću pozornost izaziva dvoboj između Crne Gore i Španjolske (10.20)

Nakon poraza Crnogoraca od Mađara, mogla bi to biti utakmica za drugo mjesto u skupini, ali to mjesto kao da nitko ne želi. I iz jednog i iz drugog tabora dobili smo neslužbene informacije da im je možda oportunije danas izgubiti i biti treći.

I jedni i drugi kalkuliraju da im je u četvrtfinalu bolje sučeliti se s Italijom nego s Hrvatskom. Nitko ne kaže da će pustiti, nego, eto, "ne moramo se baš ubiti". I zato, kladitelji, oprez!

Komentara 2

HR
hr76
23:02 19.07.2011.

Dakle, tipovati na rezultat 0:0?

Avatar nekakav
nekakav
11:55 20.07.2011.

da da da... svi se boje nas, invalida iz invalidne skupine. i ovako osakaćena crna gora je jača od nas, mađari moraju nešto napraviti, a španjolci... oni su kao i mi, neka viša srednja kalsa od tih 15 zemalja u svijetu koji se loptaju u vodi...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije