Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TAKO JE BILO I 2018...

Kladionice besramno tvrde: Modrić neće biti MVP Eura, a Hrvatska ga neće osvojiti

RUS, FIFA WM 2018, Frankreich vs Kroatien
Foto: EXPA/PIXSELL
1/4
04.06.2021.
u 08:44

Da će Hrvatska postati novi europski prvak koeficijent je čak 33. Bolje kotiraju i Belgija, ali i Engleska, Nizozemska, Njemačka, Španjolska i Portugal. Najveći je favorit Francuska s koeficijentom 6,00.

Sedam puta do sada je Hrvatska igrala protiv Belgije. Tri puta smo pobijedili, dva izgubili i isto toliko puta remizirali. Prva momčad prema FIFA-inoj ljestvici bit će pravi ispit za Dalićeve izabranike. 

Em su kvalitetom sjajni, em će Zlatko Dalić baš protiv njih testirati momčad koju želi poslati na travnjak i protiv Engleske na prvoj utakmici Eura, em protiv Belgijaca više nemamo pravo na 'ma to je samo pripremna'. Da se dokažemo sami sebi, da se dokažemo Belgijcima, nogometnom svijetu i - kladionicama. 

Naime, upravo kladionice favoriziraju gotovo sve više nego li Hrvate na ovome Euru i to u dvije kategorije. 

Prvo, ne vjeruju da ćemo biti prvaci. 

Da će Hrvatska postati novi europski prvak koeficijent je čak 33. Bolje kotiraju i Belgija, ali i Engleska, Nizozemska, Njemačka, Španjolska i Portugal. Najveći je favorit Francuska s koeficijentom 6,00.

Drugo, kladionice podcijenjuju našeg kapetana. Luka Modrić je prije dvije godine bio MVP Svjetskog  prvenstva odigranog u Rusiji gdje je Hrvatska osvojila srebro, a da će taj individualni uspjeh ostvariti i na ovome prvenstvu, kladionice ne vjeruju. Na to je koeficijent 50. Mbappe, De Bruyne, Kane, Ronaldo, Kante, Lukaku, Griezmann, Fernandes, Foden, Benzema, Pogba, Lewandowski, De Jong, Kimmich, Dias, Sancho, Gnabry, Hazard, Sterling, Immobile, Depay, Felix i Kroos. Svi oni su prema klasionicama, baš u tom redosljedu, od najvećeg favorita prema najmanjem, ispred našeg kapetana.

No, podsjetimo, takav je bio i pred SP u Rusiji pa ih je naš kapetan elegantno demantirao u kišnoj Moskvi kada se u malenu Hrvatsku i njenog kapetana zaljubio cijeli svijet. Francuska je tada uzela pokal, ali srca diljem planete naša domovina.

Kladionice su nam blagonaklone barem u prolasku skupine, a to i je naglašeno kao primarni cilj Vatrenih. Veći favorit od nas je samo Engleska s kvotom 1,40. Hrvatska ima koef. 4,00, dok su Češka i Škotska daleko s 13, odnosno, 17. 

Ključne riječi

Komentara 5

Avatar Becki konjusari
Becki konjusari
14:14 04.06.2021.

Nikad nije ni bio! Samo osudjeni sudski svjedok i poreski lazov...

SA
sani1
10:40 04.06.2021.

I u čemu su falili? Pa Hrvstska će popušiti.

LU
lukisgd
09:39 04.06.2021.

Sta je tu besramno, prosjecna hrvatska , bit ce dobro ako grupu prođu. Luka ima 36 godina i nece biti naj bolji igrač sta je normalno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije