Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 19
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DJELONMIČNA SREĆA

Kek: Uzvrat će biti neizvjestan do zadnje sekunde!

Rijeka Žilina (1)
Foto: Pixsell
1/7
01.08.2013.
u 22:02

- Taj nas je primljeni gol malo poremetio, ali svejedno imamo prednost i šanse su nam veće nego njima - smatra Sharbini

Trener Rijeke Matjaž Kek nakon pobjede nad Žilinom (2:1) bio je zadovoljan, no svjestan je da rezultat nije nimalo za opustiti se uoči uzvrata u Slovačkoj 8. kolovoza.

- Zaslužili smo ovu pobjedu, hvala navijačima koji su nas nosili svih 90 minuta. Kao što sam i najavio, bit će neizvjesno do zadnje sekunde uzvrata. Imali smo velikih 2:0, no skupo smo platili nespretnost nakon prekida, u Europi se takve pogreške nemilosrdno kažnjavaju. Šteta što smo primili taj pogodak, no ipak imamo tih obećavajućih 2:1, iako nas čeka teža, težak uzvrat u Žilini - pričao je trener Rijeke Matjaž Kek.

Strijelac prekrasnog gola za Rijeku, Anas Sharbini je dodao:

- Sjajno smo otvorili utakmicu i držali igru u svojim rukama gotovo do samoga kraja. Taj nas je primljeni gol malo poremetio, ali svejedno imamo prednost i šanse su nam veće nego njima. Opet je bilo jako vruće, teško je igrati u ovakvim uvjetima – smara Sharbini.

Trener gostiju Adrian Gula nada se da će na domaćem terenu njegov a momčad

- Zadovoljni smo rezultatom, uspjeli smo se vratiti nakon 0:2, a to nije bilo nimalo lako. Riječani imaju prednost i nešto su bliže prolazu od nas, međutim vjerujem da ćemo u Žilini nadoknaditi minus i proći dalje! Nadam se da pred svojim navijačima možemo igrati i bolje nego ovdje – rekao je trener Žiline, Adrian Gula.

>> Anas najveća opasnost: Zabio pa dva puta promašio

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije