Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Angelo Henriquez:

'Kakvu smo priliku propustili... Teško nam je, ne znam što se dogodilo'

Angelo Henriquez
Foto: Sanjin Strukic/Pixsell
28.11.2014.
u 08:34

– Kakvu smo priliku propustili da kod kuće protiv Celtica igramo za prolaz... Ne znam kako bih opisao što se danas dogodilo i zašto nismo bili na razini koju bismo željeli – Angelo Henriquez.

Dinamo je odigrao još jednu katastrofalnu europsku utakmicu i porazom od Astre oprostio se od proljeća u Europskoj ligi. Otpisani Rumunji slavili su sa 1:0.

– Loše smo igrali i izgubili smo, nažalost nismo ispunili zahtjeve koji su stavljeni pred nas i žao mi je. Što reći o igri? Imali smo neke prilike u prvom dijelu, mogli na odmor otići s prednošću, no treba biti realan pa reći da su mogli i oni. U drugom dijelu dobili smo rani pogodak i jednostavno nismo dobro reagirali nakon toga. Naravno da nam je svima jako žao, posebno kada smo čuli da je Salzburg dobio u Škotskoj i znamo kakvu smo priliku propustili, no moramo se dignuti i završiti polusezonu na najbolji mogući način – rekao je Domagoj Antolić.

Salzburg je napravio "uslugu" Dinamu i svladao Celtic. No, modrima to ništa ne vrijedi jer su sinoć izgubili.

– Čuo sam da je Salzburg dobio u Škotskoj. Kakvu smo priliku propustili da kod kuće protiv Celtica igramo za prolaz... Ne znam kako bih opisao što se danas dogodilo i zašto nismo bili na razini koju bismo željeli, nismo uspjeli ostvariti ono što smo svi skupa htjeli. Teško nam je svima, ali moramo pronaći način kako vratiti samopouzdanje jer imamo još utakmica do odmora – Angelo Henriquez.

>> Mamić potresen: Bolja smo momčad od Astre, ali nismo to pokazali, ovo je strašno

>> Za slabi Dinamo prejaka i Astra, ništa od proljeća u Europi!

Komentara 20

GI
gismund
08:50 28.11.2014.

zoran mamić definitivno nam je dokazao da nije trener za dinamo, zapravo uopće nije za posao trenera bilo gdje! od toliko klasnih igrača, reprezentativaca, stvoriti tako raštimanu i neuigranu ekipu, to stvarno treba biti trenerski antitalent! doveo je stvarno dobre igrače (fernandes, soudani, henriquez, pinto, eduardo), ali je nevjerojatno da svi oni sad aigraju 50% lošije nego kada su došli! znači umjesto da su napredovali i da je svaki od njih ugradio u dinamovu igru dio svoje nogometne kvalitete, očajna igra dinama oduzela im je velik dio kalitete koju su donijeli u dinamo! i zato: ODLAZI ZORANE MAMIĆU! ne zato što si mamić, nego zato što ne znaš raditi trenerski posao! odlazi jer si uništio nekoliko odličnih prilika u ovoj lakoj skupini koja je dinamu na tanjuru nudila EU proljeće! da je na tvom mejstu bio Kek, Dinamo bi bio prvi u skupini, a ovako si zorane mamiću od dinama napravio (opet!) predmet sprdnje u EU nogometu!!! odlazi!!!!

BE
berija
09:14 28.11.2014.

Trener se zove Zoran. Imamo iskustva s još jednim Zoranom koji se bavi poslom za koji nema talenta.

OD
otac_domovine
10:34 28.11.2014.

Nisu igrači Dinama loši, ali politika kluba u kojem se dovode igrači samo radi zarade pa zatim na klupi sjede pa ne mogu nikako ući u formu objektivno puno bolji igrači (kao Wilson, Machado, Henriquez...), a igraju antitalenti i HNL prosjek kao što su Čop, Antolić i Pivarić jer daju Mamiću lovu da bi igrali. Još ih se po medijima i VL hvali na sva zvona i diže cijena jer Mamić i tu od transfera vjerojatno dobije nešto ispod stola. Zato je važnije prodati Beqiraja za 1 milijun nego Kramarića za 10. Zato je važnije prodati Čopa za 2 milijuna nego Henriqueza ili Soudanija za 10. Zato je važnije da igraju Pivarić i Antolić nego da se prezimi. Tj. Mamić bi želio oboje, ali to je nemoguće. Ne može u isto vrijeme biti vruće i hladno. Ne možeš u isto vrijeme prodavati sve igrače i tražiti od istih da imaju momčadski duh. kako će Soudani i Henriquez i Machado biti motivirani kad vide da nogometni analfabeti igraju umjesto njih. Dinamo je skup pojedinaca koji se žele masno prodati. I to je glavni razlog ovakvih blamaža u zadnje vrijeme. Mamići su uništili Dinamo i drže taocima čitavu reprezentaciju (kako drukčije objasniti zvanje Čopa, Antolić i Pivarića u repku). To još uvijek ne znači da sam za kombinaciju jugokomunisti/huligani koji su još gori. Trebamo poštene i stručne. Ima li ih u Hrvatskoj?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije