Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 44
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dinamo izgubio

Mamić potresen: Bolja smo momčad od Astre, ali nismo to pokazali, ovo je strašno

Zoran Mamić
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
27.11.2014.
u 23:26

- Nastavili smo lošu seriju i Astra je zasluženo pobijedila. Previše smo griješili, puno je bilo nesigurnosti - rekao je Mamić.

Trener Dinama Zoran Mamić bio je vidno potresen nakon poraza od Astre (0:1) jer u Glasgowu je RB Salzburg pobijedio sa 3:1 domaći Celtic i time prepustio modrima da sami odlučuju o svojoj sudbini. I onda pucanj u prazno, a strateg hrvatskog nogometnog prvaka ne zna što promijeniti jer od 26. listopada njegova momčad pobijedila je samo protiv niželigaša Opatije (4:2), u produžetku!

Pao je prije mjesec dana Osijek (5:0) i nakon toga su se zaredali problemi, Split i Zagreb po 0:0, ali i Salzburg (1:5). Jasno da nešto nije u redu, jasno je to odavno.

- Nismo bili dobri, nastavili smo lošu seriju i Astra je zasluženo pobijedila. Previše smo griješili, puno je bilo nesigurnosti - započeo je Zoran Mamić i nastavio:

- Prvo poluvrijeme smo bili bolji, ali igrali smo većinom samo u širinu, nismo se usudili riskirati loptom u dubinu uz puno kretanja, a to nam je falilo. Imali smo svoje šanse, no nismo ih realizirali.

Svejedno, Mamić smatra da je Dinamo bolja ekipa od Rumunja.

- Očito da je kriza u momčadi i moramo to nekako zaboraviti jer objektivno smo bolja ekipa od Astre, ali nismo to pokazali na terenu. Strašno je da nam se poklopio rezultat u Glasgowu, a mi ovo propustimo - utučeno je kazao Mamić i nadovezao se:

- Nemamo pojedinca na nivou, svi smo u krizi. Istina, ima ih nekoliko (igrača, nap.a.) koji odskaču, ali nije to dovoljno, moramo naći rješenje za izlaz iz ove situacije.

Ponavljao se više puta potreseni trener, koji ima privilegiju i dalje voditi momčad nakon toliko bolnih poraza. Svjestan je da sad još treba odraditi tri kola Prve HNL do zimske stanke i domaći susret sa Celticom, gdje će probati barem izbjeći posljednje mjesto u skupini i tako poboljšati koeficijent naših klubova u Europi.

- Celtic nam nije samo utakmica za prestiž, ta utakmica donosi bodove za koeficijent, ali i zadovoljstvo ukoliko pobijedimo. No gorak je okus nakon današnje utakmice.

Nekako se čini da je za modre sjajna stvar što Hajduk nije htio igrati na Maksimiru, dok su u ovakvoj formi tko zna kako bi to završilo...

>> Za slabi Dinamo prejaka i Astra, ništa od proljeća u Europi!

Komentara 100

MO
mojazemlja
23:35 27.11.2014.

Da Astra nije izišla na teren Dinamo bi sigurno dobio.

Avatar docCL
docCL
23:49 27.11.2014.

Ovaj sibicar unistio bi i Barcelonu da ju "trenira". Gubi se iz svetinje....i daj si konacno operi kosu.

Avatar cluesblues
cluesblues
23:43 27.11.2014.

veli ova truba od trenerskog segrta: "celtic donosi bodove i zadovoljstvo ukoliko pobijedimo.." ?!? ma kome vise pobjeda protiv celtica (cak i da se dogodi nekim cudom, recimo da celtic odbije izaci na travnjak) moze donijeti zadovoljstvo? mozda jedino tebii i tvom bratu…koga vise briga za utakmicu sa celticom (ili bilo koju utakmicu dinama s tobom na klupi…)…

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije