Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Veliki interes

Kakva bomba! Barcelona želi dovesti sjajnog vatrenog!

Domagoj Vida
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/5
23.07.2018.
u 09:23

Pred našim reprezentativcem su lijepi dani u karijeri, svojim sjajnim nastupima izborio se za interes velikana

Uspjeh hrvatskih nogometaša na Svjetskom prvenstvu u Rusiji natjerao je čelnike velikih svjetskih klubova da pokušaju u svoje redove dovesti barem jednog Hrvata.

Naši su odigrali fenomenalan turnir i navukli veliki interes na sebe, a jedan od onih koji je najviše profitirao je Domagoj Vida.

>>Pogledajte intervju sa Zlatkom Dalićem

Njegovi fenomenalni nastupi u tandemu s Lovrenom nisu prošli nezapaženo i šanse da ostane u Bešiktašu su vrlo male. Turci su ga doveli početkom godine, i to besplatno, a već sad bi ga mogli prodati za veliki iznos. Dosad se spominjao veliki interes Liverpoola, koji je nudio 22 milijuna eura, i činilo se da je to gotova stvar.

Pojedini engleski mediji tvrdili su da će Vida ovih dana doći na liječnički pregled, ali to se još uvijek nije dogodilo. U međuvremenu su interes za Vidu pokazali i brojni drugi klubovi.

Domagoj Vida
1/17

Prvi se nakon redsa javio West Ham, a danas turski mediji donose sasvim nove informacije. Prema njihovu pisanju, za Vidu su zainteresirani Marseille i Sevilla, ali i velika Barcelona.

U svakom slučaju pred našim reprezentativcem su lijepi dani u karijeri. Svojim sjajnim nastupima izborio se za interes velikana, a pred njim su sad slatke muke u izboru novog kluba i novog izazova u svojoj karijeri. 

>>Pogledajte najveće glazbene hitove u izvedbi vatrenih

Ključne riječi

Komentara 27

OL
OldybutGoldy
11:14 23.07.2018.

BOMBA?? Gdje je bomba? Jeli već eksplodirala?? Tko ju je bacio? Kuda? Zašto?

ZK
zex-kex
10:20 23.07.2018.

Ne samo da pise gluposti i seli po dva vatrena svaki dan u druge klubove vec mu je fora da stavi svaki put sliku sa najmanje 3-4 igraca da se na zna o kom se radi i tako prikuplja klikove na clanak koji nema veze sa realnoscu. Drugim rijecima dno dna.

Avatar KalebJosua
KalebJosua
10:52 23.07.2018.

Hrvoje bas si bombas, bacas bombe gdje treba i gdje netreba. Bitno je da se baca i razbacuje!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije