Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRVENSTVO HRVATSKE

Jug svladao Primorje i u drugoj utakmici, nadomak su titule!

Primorje - Jug
Foto: Nel Pavletic/PIXSELL
1/9
23.04.2016.
u 21:55

Joković je s 3 gola bio najbolji igrač utakmice, Perrone je dodao dva, a Josip Vrlić jedan gol za Jug. Kod Primorja je Gonzalo Echenique postigao dva gola, a Miho Bošković, Nikola Dedović i Damir Burić po jedan.

Vaterpolisti dubrovačkog Juga pobijedili su i u drugoj finalnoj utakmici za prvaka Hrvatske u Rijeci Primorje EB s 7-5 (2-2, 1-1, 2-2, 2-0), te ih samo još jedna pobjeda dijeli od naslova. 

U izjednačenom dvoboju odluka je pala u zadnjoj četvrtini, koju je Jug dobio s 2-0 pogocima Mare Jokovića i Felipea Perronea. Joković je s 3 gola bio najbolji igrač utakmice,  Perrone je dodao dva, a Josip Vrlić jedan gol  za Jug. Kod Primorja je Gonzalo Echenique postigao dva gola, a Miho Bošković, Nikola Dedović i Damir Burić po jedan. 

Treći susret igra se 4. svibnja u Dubrovniku.

>> Jug svladao Primorje i poveo u finalu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije