Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LIGA PRVAKA

Jug remizirao kod europskog prvaka, Jadran slavio

Mladost - Jug CO
Foto: Grgo Jelavić/Pixsell
1/6
06.02.2019.
u 22:19

Jug CO je i dalje uvjerljivo vodeći u skupini sa 22 boda, drugi BPM Sport Management ima 16, slijede Olympiacos i Szolnoki sa po 12, Mladost je peta s osam bodova

Vaterpolisti splitskog Jadrana u susretu su 8. kola skupine B Lige prvaka ostvarili drugu pobjedu svladavši na svom terenu talijanski BMP Sport Management sa 12-9 (2-0, 3-5, 2-3, 5-1).

Splitski je sastav do vrijedne pobjede stigao zahvaljujući odličnoj četvrtoj četvrtini koju je s dva gola otvorio Anđelo Šetka, on je tim pogocima zaostatka od 7-8 pretvorio u prednost 9-8. Uslijedili su i golovi Kunca i Powera za 11-8 kojima je Jadran u potpunosti okrenuo susret na svoju stranu.

Šetka je utakmicu okončao s četiri gola, po dva su dodali Nathan Power i Željko Kovačić, a po jedan Aljoša Kunac, Ivan Domagoj Zović, Ivan Krapić i Nikola Milardović, dok su se u talijanskom sastavu istaknuli Edoardo Di Somma i Lorenzo Bruni sa po dva pogotka.

Ranije u srijedu Jug CO je na gostovanju kod europskog prvaka Olympiacosa u Pireju igrao 10-10 (2-4, 2-3, 2-0, 4-3). Luka Lončar, Maro Joković i Alexandros Papanastasiou postigli su po dva gola za Jug CO, a jedan su dodali Loren Fatović, Xavi Garcia, Danil Merkulov i Marko Žuvela, dok je Konstantinos Genidounias postigao čak pet golova za Olympiacos.

Još u utorak je zagrebačka Mladost izgubila na svom terenu od mađarskog Szolnokija sa 8-11 (4-5, 1-3, 2-2, 1-1).

Jug CO je i dalje uvjerljivo vodeći u skupini sa 22 boda, drugi BPM Sport Management ima 16, slijede Olympiacos i Szolnoki sa po 12, Mladost je peta s osam bodova, Spandau 04 šesti sa sedam, dok sedmi Jadran i osmi Waspo iz Hannovera imaju po šest bodova.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije