Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DAO OBEĆANJE

Joško Jeličić u elementu: Skinut ću se gol ako Dinamo to napravi

Joško Jeličić
Foto: Borna Filic/PIXSELL
1/7
05.05.2018.
u 16:35

"Plasira li se ovaj Dinamo u skupinu Europske lige, prvi Stadion ću komentirati samo u čarapama", poručio je nekadašnji igrač Dinama i Hajduka Joško Jeličić na Facebooku.

Dinamo je jučer izvukao bod na gostovanju kod Slaven Belupa nakon što je pogodak za konačnih 2:2 zabio u 87. minuti. Takva igra vjerojatnog prvaka Hrvatske nije impresionirala Joška Jeličića koji je stručni komentator u HTV-ovoj emisiji Stadion.

"Plasira li se ovaj Dinamo u skupinu Europske lige, prvi Stadion ću komentirati samo u čarapama", poručio je nekadašnji igrač Dinama i Hajduka na Facebooku.

Vidjet ćemo hoće li Jeličić morati napraviti isto što i bivši nogometaš Gary Linker koji je danas komentator na BBC-ju. Lineker je svojedobno rekao Leicester ne može osvojiti Premierligu pa je u emisiju morao samo u boksericama.

Ključne riječi

Komentara 25

CV
cvikcange
17:15 05.05.2018.

"Stručnjak" odjebi

NA
Naime
17:07 05.05.2018.

Ko te ista pita, ne trebas se skidat nego sam nemoj komentirat tekmu...

DH
dalibor.hren
16:50 05.05.2018.

Bolje se i ti i Mateo maknite iz Stadiona!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije