Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Rasplet prvenstva

Dinamo kiksao u Koprivnici i propustio priliku da ovaj vikend slavi naslov

Dinamo kiksao u Koprivnici i propustio priliku da ovaj vikend slavi naslov
Foto: Vjeran Zganec-Rogulja/PIXSELL
04.05.2018. u 21:56

Nogometaši Slaven Belupa u 33. kolu HNL-a u Koprivnici su uspjeli uzeti bod Dinamu (2:2) i s tim rezultatom ostavili kakvu-takvu dramatiku u našem prvenstvu.

Prvijenac Budimira

Modri su prije utakmice saznali za njih lijepu vijest - da je Lokomotiva pobijedila Rijeku i omogućila im da eventualnom pobjedom dođu u situaciju da već ovog vikenda mogu postati novi prvaci, ali oni to nisu iskoristili.

Modri su dominirali u ovom susretu, ali više u posjedu lopte nego u nekim izglednim prilikama, dok je domaćin dobro prijetio u kontranapadima. Jedan takav iskoristili su u 14. minuti. Ivanovski je dobio sjajnu loptu iza leđa Dinamove obrane, zaobišao Livakovića i zabio za vodstvo.

Slaven Belupo - Dinamo
1/5

Taj rezultat bio je aktivan sve do treće minute sudačke nadoknade, a onda je Dinamo izjednačio. Ademi je ubacio, Hajrović loše pucao, ali lopta se od travnjaka odbila na glavu Budimira koji zabija prvijenac. Igrač koji je prije nekoliko dana stigao na maksmiri tako nije mogao bolje iskoristiti debi za novi klub...

U nastavku susreta gledali smo uspavanku, nije bilo puno prilika, a onda je domaćin još jednom šokirao goste. Ivanovski je dao za Vidovića, dinamovci su jako loše reagirali, a on zabija za 2:1.

Ni nakon toga nije bilo puno prilika, ali modri su se u 87. minuti spasili poraza. Nakon kornera lijepo je skočio Benković i izjednačio rezultat. Sudac je na kraju produžio gotovo devet minuta, modri su napadali, ali nisu uspjeli do preokreta.

Splićani navijaju za lokose

Slaven Belupo je s bodom učvrstio sedmu poziciju, dok je Dinamo i dalje prvi. Ima sedam bodova više od Rijeke, a osam od Hajduka. No, Splićani imaju i utakmicu manje pa bi eventualnom pobjedom protiv Rudeša mogli doći na pet bodova zaostatka, tri kola prije kraja. Tko zna, možda Lokomotiva u utorak pobijedi i Dinamo pa dodatno sve zakomplicira...

Komentara 43

DU
Deleted user
20:33 04.05.2018.

da je ovakav gol hajduk primio delač bi vrištao da je zaleđe preko cijele naslovnice

MA
Marsijanac
20:52 04.05.2018.

Sto se dogadja sa Dinamom u zadnje vrijeme? Nemoguce je da su svi treneri krivi. Izgleda od kad nema Gazde u svlacionici igraci su postali milagere.

Avatar Pravedni tetrijeb
Pravedni tetrijeb
20:47 04.05.2018.

kakva očajna igra Dinama.... vidi se trenerov rukopis

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije