Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Četiri boda za naslov

Jurčević: Vjerujem da ćemo pobijediti Lokomotivu

Slaven Belupo - Dinamo
Foto: Vjeran Zganec-Rogulja/PIXSELL
1/9
04.05.2018.
u 22:49

- Bili smo prenervozni, gubili previše lopti i omogućili Slaven Belupu da ima kontranapade

Dinamo je u 33. kolu HNL-a na teškom gostovanju u Koprivnice tek u završnici golom Benkovića za 2:2 spasio bod protiv Slaven Belupa. Propustili su modri priliku da već ovaj vikend i matematički osiguraju naslov prvaka.

- Rekao bih da je ovo bila očekivano teška utakmica protiv nezgodnog protivnika. I protiv Hajduka su odigrali dobru utakmicu. Tražili smo tri boda koja bi nas dovela na korak do titule, zato smo razočarani rezultatom. Čestitam domaćinu na borbi i zasluženom bodu. I dalje smo na poziciji koju želimo zadržati, matematički nam trebaju četiri boda. Vjerujem da ćemo pobijediti Lokomotivu idući tjedan, to je jako bitna utakmica za nas. Ostaje jedan žal, htjeli smo malo ranije osigurati naslov prvaka, ali to ne mijenja naše ciljeve i želje. Siguran sam da ćemo u tome uspjeti, rekao je Nikola Jurčević pa dodao:

Slaven Belupo - Dinamo
1/5

- Bili smo prenervozni, gubili previše lopti i omogućili Slaven Belupu da ima kontranapade. Neka nervoza i grč u pas igri, pa i brzopletost, koštali su nas na kraju toga da nismo uspjeli doći do onoga što smo htjeli. Budimir je imao prvu utakmicu i u debiju je igrao onako kako smo očekivali. On je centarfor koji daje dubinu, jak je u skoku i bio je opasan. Opravdao je očekivanja.

Komentara 11

Avatar mileudarcina 1
mileudarcina 1
01:14 05.05.2018.

Jedno je sigurno, barem ono šta sam ja osobno vidio a i rezultati to pokazuju, ivković je daleko bolji trener od jurčevića a pogotovo kad uzmemo u obzir financije sa kojima klub raspolaže, belupo je dominirao u svim segmentima igregre budimo iskreni, navijač sam dinama al ovo je dno dna.

DU
Deleted user
20:58 06.05.2018.

Ma što će ti ta pobjeda. Nema Dinama tko stići. Pripremaj se za finale kupa,

FL
FLYZG
19:35 05.05.2018.

Jurčeviću pobjedit ćete Lokomotivu jedino ako vam pusti,jer ja po nacinu na koji igrate ne vidim kako im mozete uopce postici gol,a kamoli se obraniti...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije