Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Madridska nada

Jordi Alba: 'Vinicius je novi Messi? Vi se šalite, laku noć..'

Jordi Alba
Foto: Reuters/Pixsell
1/4
15.01.2019.
u 08:11

Sadašnji igrač Reala Vinicius Junior trebao je nadomjestiti odlazak Ronalda u Juventus, a upravo iz Madrida dolaze i usporedbe mladog Brazilca s Messijem

Lionel Messi zabio je svoj 400. pogodak u La Ligi u Barceloninoj nedjeljnoj pobjedi protiv Eibara (3:0). Time je njegova momčad zadržala pet bodova ispred Atletica i čak deset ispred Seville i Real Madrida.

Messi je postao prvi igrač u povijesti La Lige s 400 golova i drugi koji je stigao do te brojke u pet najjačih liga svijeta, nakon Cristiana Ronalda koji je zabio 409 golova.

Sadašnji igrač Reala Vinicius Junior trebao je nadomjestiti odlazak Ronalda u Juventus, a upravo iz Madrida dolaze i usporedbe mladog Brazilca s Messijem. Prenijeli su to novinari nakon utakmice s Eibarom i Barceloninom lijevom beku Jordiju Albi i zamolili ga da iskomentira usporedbe.

Nakon što je na trenutak zastao misleći da se novinari šale s njim, Alba je uz smijeh samo kratko odgovorio: "Laku noć".

Time je nasmijao okupljene, a potom samo odšetao.

>> Pogledajte kako je izgledala zlatna 2018. godina Luke Modrića

 

Komentara 1

PO
pocrn
09:17 15.01.2019.

...hahahaha.......dobro Alba !.... ....zaista !, to samo mogu messimrsci bubnuti .....hahahaha.... dobro Alba !....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije