Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEOBUZDAN

Joachim Löw ostao bez vozačke dozvole zbog prebrze vožnje

Joachim Low
Foto: Reuters
28.05.2014.
u 17:28

Po njemačkim je zakonima minimalna kazna za takav prekršaj šest mjeseci.

Njemački nogometni izbornik Joachim Löw ostao je bez vozačke dozvole nakon što su ga nekoliko puta uhvatili da vozi prebrzo, iako je u prošlosti obećavao da će se popraviti.

- Nažalost, s vremena na vrijeme vozim prebrzo i moram se naučiti obuzdati. Obećavam da ću promijeniti ponašanje u vožnji - izjavio je Löw i ovaj put, ali za razliku od prethodnog sud mu je oduzeo vozačku.

Nije poznato koliko dugo neće sjesti za volan, no po njemačkim je zakonima minimalna kazna za takav prekršaj šest mjeseci.

>> Löw odlučio: Nema Gomeza i Ter Stengena!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije